For Honor Year 4 Season 4 nu gratis beschikbaar

thumbnail

Het vierde seizoen van het vierde jaar van For Honor, genaamd Mayhem, is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 4, Xbox One, Windows PC en als onderdeel van Ubisoft+. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps.

Spelers ontgrendelen de nieuwe Held Gryphon, voorheen bekend als Holden Cross. Hij is een voormalige krijger van de Orde van de Handhavers en vocht zij aan zij met Apollyon in de Blackstone Legion. Na haar dood wordt hij echter verworpen en start hij zijn eigen gilde waarmee hij op wereldreis vertrekt om zo nieuwe vriendschappen te smeden en nieuwe vechttechnieken te leren. Gryphon vertrouwt op zijn Bardiche, een stevig stokwapen, om het verzet naar de overwinning te leiden tegen de Orde van Horkos. Gryphon is verkrijgbaar als onderdeel van een speciale bundel met daarin de nieuwe Held, een exclusief Ornament, een Elite Outfit, drie kratten en zeven dagen Champion Status. Daarnaast ontgrendelen spelers Gryphon vanaf 24 december voor 15.000 Staal. Ook introduceert dit seizoen een nieuwe Battle Pass waarin cosmetische beloningen vrij te spelen zijn.

Bovendien sluit Year 4 Season 4 de For Honor Dominion Series af, het competitieve programma dat aan het begin van het vierde jaar werd aangekondigd en een totale prijzenpot van $ 35.000 bevat. Spelers krijgen nog de kans om deel te nemen aan de Last Chance Qualifier Pools en Playoffs, die respectievelijk plaatsvinden op 19 december en 9 januari, om hun plek te verdienen voor de Grand Finals op 23 januari. Voor meer informatie over de For Honor Dominion Series, ga naar battlefy.com/dominionseries.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx