For Honor introduceert Year 5 en viert vierde verjaardag met nieuwe cross-over content

thumbnail

For Honor Year 5, ‘Year of the Covenants’, is beschikbaar vanaf 11 maart en brengt een jaar vol met nieuwe content naar de game door middel van vier seizoenen. Ook viert For Honor zijn vierde verjaardag met een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight. Het speciaal event is nu beschikbaar voor alle spelers van For Honor tot en met 4 maart.

Het vijfde jaar van For Honor, ‘Year of the Covenants’, introduceert twee nieuwe Helden, tal van aanpassingsmogelijkheden, nieuwe in-game events en een seizoensgebonden Battle Pass. Tevens zet het vijfde jaar de verhaallijn voort die in jaar vier van start is gegaan. Meer informatie over Year 5 Season 1 volgt later.

Ook introduceert For Honor een tijdelijk gethematiseerd event Shovel Knight, in samenwerking met Yacht Club Games. Het cross-over event introduceert nieuwe gethematiseerde content, waaronder een Shovel Drop-emote en 3 illustere uitrustingen. De emote is verkrijgbaar voor 10.000 Staal en de uitrustingen zijn verkrijgbaar voor 15.000 tot 20.000 Staal.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC via de Epic Games Store en de Ubisoft Store. Ook is de game backwards compatible en daardoor speelbaar op PlayStation 5 en Xbox Series X|S in 60 fps. Tot slot is For Honor onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x