Final Fantasy XIV Endwalker verschijnt 23 november

thumbnail

SQUARE ENIX heeft aangekondigd dat Endwalker, de vierde uitbreiding van de hooggeprezen MMO, FINAL FANTASY XIV Online, verschijnt op 23 november 2021 en nu beschikbaar is voor pre-orders. Producer & Director Naoki Yoshida maakte tijdens de openingspresentatie van het Digital Fan Festival 2021 naast de releasedatum ook meer bekend over de content van deze komende uitbreiding.

Tijdens het digitale evenement verscheen ook de full cinematic Endwalker-trailer, met een nieuwe themasong die is geschreven door Masayoshi Soken en gezongen door Sam Carter van de populaire band Architects.

De trailer is hier te zien: https://youtu.be/I4uwkvxsUac

De tweede job die in Endwalker wordt geïntroduceerd is de ‘reaper’— een zeisdragende melee-DPS-job die avatars oproept tijdens gevechten op korte afstand. Bekijk hier de eerste beelden van de reaper in actie: https://youtu.be/pfqi_ow02rE

Daarnaast worden mannelijke Viera toegevoegd als nieuw speelbaar ras, naast de reeds bestaande vrouwelijke Viera. Bekijk hier de onthullingstrailer van de mannelijke Viera: https://youtu.be/6NxPJ_BPSwU

Tenslotte onthulde SQUARE ENIX details over de FINAL FANTASY XIV: Endwalker Collector’s Editiondie als pre-order beschikbaar komt in de SQUARE ENIX Store op zondag 16 mei om 01:00 uur CEST: https://sqex.to/AO7kw

De FINAL FANTASY XIV: Endwalker Collector’s Edition is een bundel met een exemplaar van FINAL FANTASY XIV: Endwalker Digital Collector’s Edition voor Windows® en Mac, en de fysieke Collector’s Box.

Voor PlayStation 5-, PlayStation 4-, en  Steam-spelers, komt de Collector’s Box beschikbaar als opzichzelfstaand product. De Endwalker Collector’s Box bevat de hieronder genoemde fysieke producten, de box bevat geen exemplaar van Endwalker, in-game bonus-items, of pre-order-bonussen:

 •        Endwalker Special Art Box – Een unieke, glanzend wit ingelegde doos met een illustratie van Hydaelyn en Zodiark door kunstenaar Yoshitaka Amano.
 •        Prachtig gemaakt Paladin-figuur – Een indrukwekkend beeldje van hoge kwaliteit dat de Warrior of Light verbeeldt als een paladin die Passage of Arms gebruikt om bondgenoten te beschermen. Inclusief de basis meet de figuur ongeveer B 15,5 cm x D 21,5 cm x H 18,5
 •     Artcollection & lijstenset – Een verzameling van tien B5-formaat (ongeveer 18,2 cm x 25,7 cm) artprints met afbeeldingen van belangrijke momenten uit de hele geschiedenis van FINAL FANTASY XIV, van versie 1.0 tot en met Endwalker. De set bevat ook een lijst om je favoriete afbeelding in te presenteren.
 •        Azem Pin – Een pin met  het uiterlijk van Azems kristal. Ontworpen om in de palm van je hand te passen, 2,5 cm x 3,0 cm.
 •         Loporrit Mini Plush – Een miniknuffelversie van een Loporrit. De knuffel is ongeveer 16,5 cm hoog.

Daarnaast is de FINAL FANTASY XIV: Endwalker Digital Collector’s Edition nu beschikbaar als pre-order bij deelnemende retailers, inclusief de volgende in-game bonusvoorwerpen:

 •      In-game Item: Arion Mount – Een nieuwe mount die is gemaakt voor de paladin, de kenmerkende job van Endwalker. Bekijk hier een trailer van de mount: https://youtu.be/r2wCRUGi2Ec
 •     Ingame item: Wind-up Porom Minion – Porom, een van de jonge tweelingen die zich bij je aansluit in FINAL FANTASY IV, arriveert als minion om nieuwe avonturen mee te delen.
 •     In-game Item: Death Scythe: Reaper Weapon – De Death Scythe van FINAL FANTASY XI verschijnt in FINAL FANTASY XIVals reaper-exclusief wapen.

Spelers die FINAL FANTASY XIV: Endwalker pre-orderen bij deelnemende retailers komen in aanmerking voor de volgende pre-order-bonussen:

 •         Early Access – Vroegtijdige toegang is momenteel gepland om te beginnen op vrijdag, 19 november 2021 om 10.00 uur (CEST) en laat gebruikers voor de officiële releasedatum al Endwalker spelen.
 •         In-game Item: Menphina Earring – Een prachtige oorbel met een ontwerp dat is geïnspireerd door de maan. Deze handige oorbel heeft eigenschappen die afhankelijk zijn van de klasse / job en het level van de gebruiker en geeft een 30% toename in EXP tot niveau 80 wanneer deze wordt gedragen.
 •      In-game Item: Wind-up Palom Minion – Palom, een van de jonge tweelingen die zich bij je aansluit in FINAL FANTASY IV, arriveert als minion om nieuwe avonturen mee te delen

Pre-order-bonuscodes worden geleverd bij het pre-orderen van Endwalker en kunnen onmiddellijk worden ingewisseld. Dankzij de in-game items die vóór de lancering worden geleverd, kan iedereen die Endwalker pre-ordert de Menphina Earring gebruiken om level 80 te bereiken voordat de uitbreiding op 23 november verschijnt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  983
  1 maand geleden

  Square Enix heeft in het verleden mooie games gemaakt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box