Final Fantasy VII Remake Intergrade – voice cast en gameplay-details onthuld

thumbnail

SQUARE ENIX Ltd., onthulde vandaag spannende nieuwe details over FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE, de verbeterde en uitgebreide versie van het hooggeprezen en bekroonde FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation 5 (PS5). Het team maakte bekend dat de nieuwe episode met Yuffie de officiële titel FF7R EPISODE INTERmission heeft gekregen en onthulde meer informatie over hoofdpersonage Yuffie Kisaragi en de Engelstalige stemacteurs voor de nieuwe personages die in deze nieuwe episode verschijnen.

Tijdens haar missie om het krachtigste materiaal van de Shinra Electric Power Company te stelen zal Yuffie’s kenmerkende gevechtsstijl goed van pas komen. Als lid van Wutai’s elite korps van ninja-agenten en met steun van Avalanche HQ steekt Yuffie vijandelijke linies over om de vroegere glorie van haar vaderland te herstellen en lang gekoesterde wraak op Shinra te nemen. Yuffie schittert in gevechten op zowel korte als lange afstand met haar unieke speelstijl die draait om de iconische, enorme werpster die ze naar vijanden kan gooien. Vervolgens kan ze aanvallen met langeafstands-ninjutsu die ze kan uitbreiden met Elemental Ninjutsu-vaardigheden die zijn gebaseerd op de elementen vuur, ijs, bliksem of wind.

Met een andere vaardigheid van Yuffie, genaamd “Banishment”, kan ze een aanval uitvoeren die meer schade veroorzaakt naarmate er daarvoor meer ATB is uitgegeven. Net als bij de ninjutsu-aanvallen die ze kan gebruiken bij haar werpster, kan ze hierbij ook Elemental Ninjutsu gebruiken om verschillende elementen in de strijd te gooien.

Yuffie kan ook gebruikmaken van “Windstorm,” waarmee ze een woeste windvlaag creëert die nabije vijanden schade toebrengt en naar haar toe lanceert. Spelers kunnen in FF7R EPISODE INTERmission nog veel meer leren over de unieke ninja-vechtstijl van Yuffie en genieten van een uitgebreide gameplay-ervaring met diverse vernieuwde spel- en gevechtselementen.

Naast Yuffie en Sonon zijn er nog meer personages geïntroduceerd voor FF7R EPISODE INTERmission, waaronder Zhijie, een Wutain die dienstdoet als het contactpunt tussen de nieuwe Wutaian regering en Avalanche HQ, leden van Avalanche HQ – Nayo, Billy Bob en Polk, en Weiss, de sadistische heerser van Shinra’s topgeheime ondergrondse onderzoekscentrum Deepground.

De assets zijn hier te downloden en hier kun je een uitleg bij de verschillende screenshots terug vinden.
Let op: deze PDF mag niet gedeeld worden.

SQUARE ENIX heeft ook de Engelstalige stemtalenten achter deze nieuwe personages in FF7R EPISODE INTERmission onthuld, inclusief:

–     Yuffie Kisaragi, met de stem van Suzie Yeung

–    Sonon Kusakabe, met de stem van Aleks Le

–    Weiss, met de stem van Daman Mills

–    Zhijie, met de stem van Griffin Puatu

–    Nayo, met de stem van Ashley Boettcher

–    Billy Bob, met de stem van David Goldstein

–    Polk, met de stem van Daniel Amerman

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE voor de PS5 maakt gebruik van de nieuwste generatie hardware voor een schat aan verbeteringen op het gebied van graphics, gameplay en systemen. Spelers die FINAL FANTASY VII REMAKE voor de PlayStation 4-console hebben gekocht, kunnen gratis een PS5-update* downloaden die zonder extra kosten alle hierboven beschreven next-gen-verbeteringen toevoegt wanneer de game op een PS5-console wordt gespeeld. Daarnaast kunnen ze de nieuwe aflevering met Yuffie als opzichzelfstaande download aanschaffen in de PlayStation Store. Spelers die de disc-versie van FINAL FANTASY VII REMAKE op PS4 bezitten, hebben een PS5-console met schijfstation nodig om van deze digitale upgrade te kunnen profiteren.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE komt op 10 juni 2021 beschikbaar als fysieke en digitale Standard Edition, en als Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. De Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE wordt geleverd inclusief een digitale mini-soundtrack met songs als “Descendant of Shinobi”, en een digitaal artboek met concept art en character sheets. Spelers die de digitale Standard Edition of Digital Deluxe Edition van FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE pre-orderen, ontvangen als pre-order-bonus het Cacstar-wapen dat ze kunnen gebruiken in FF7R EPISODE INTERmission, de nieuwe aflevering met Yuffie.

FINAL FANTASY VII REMAKE INTERGRADE is nu verkrijgbaar als pre-order bij plaatselijke en online retailers, en digitaal als Standard of Digital Deluxe Edition in de PlayStation Store. Voor spelers die de gratis FINAL FANTASY VII REMAKE PlayStation 5-uitbreidingsupdate hebben gedownload, komt de nieuwe episode met Yuffie, getiteld FF7R EPISODE INTERmission, als aparte aanschaf beschikbaar in de PlayStation®Store vanaf 10 juni 2021.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx