Sony investeert 200 miljoen Dollar in Epic Games

thumbnail

Epic Games heeft zo’n 1 miljard Dollar opgehaald aan ondersteuning voor het realiseren van toekomstige groei binnen de industrie. Het gaat om een deel van 200 miljoen dat Sony investeert in het bedrijf. De investering verbetert de algehele relatie tussen beide bedrijven en waarborgt de evolutie van technologie, entertainment en online services die gebracht worden. In juli investeerde Sony ook al zo’n 250 miljoen Dollar in Epic Games, waarmee het een flink aandeel kreeg in het bedrijf. Andere investeerders zijn Appaloosa, Baillie Gifford, Fidely Management, GIC, Altimeter en Luxor Capital. Epic Games heeft inmiddels een waarde van zo’n 28.7 miljard Dollar. Het bedrijf is onder andere verantwoordelijk voor de Unreal Engine, waarop veel games op dit moment draaien. Daarnaast heeft het ook de Epic Game Store opgezet op de PC, een service waarmee games aangeboden worden, vergelijkbaar met Steam van Valve.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  666
  17 dagen geleden

  Daar kan je een hoop spelletjes van kopen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box