Fallout 76 Steel Dawn – ‘Fractured Steel’ onthullingstrailer

thumbnail

The Brotherhood of Steel plantte vorige week hun vlag in Appalachia met Steel Dawn, de nieuwste gratis update van Fallout 76. Steel Dawn is het eerste hoofdstuk van de The Brotherhood of Steel questline dat nieuwe NPC’s, nieuwe locaties om te bezoeken, C.A.M.P. Shelters voor uitgebreide bouwopties, nieuwe wapens en pantser om te verdienen, en nog veel meer toevoegt.

Steel Dawn is gratis en nu beschikbaar voor alle Fallout 76-spelers op Xbox One, PlayStation 4 en PC, alsook voor Xbox Series X, Xbox Series S en PlayStation 5 via backward compatibility.

Fallout 76-spelers moeten zich ook haasten om de laatste Armor Ace slots op het S.C.O.R.E. board te krijgen voordat het nieuwe seizoen van start gaat op 15 december en 100 nieuwe ranks toevoegt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box