SaGa Frontier Remastered verschijnt zomer 2021

thumbnail

Tijdens een recente livestream voor de populaire mobile adventure RPG Romancing SaGa Re;universe in Japan, onthulde SQUARE ENIX dat de cultklassieker SaGa Frontier, die in 1998 in het Westen werd uitgebracht, terugkeert als SaGa Frontier Remastered. Deze HD-remaster verschijnt in de zomer van 2021 digitaal voor het PlayStation 4-computerentertainmentsysteem, de Nintendo Switch, pc (Steam) en iOS- en Android-apparaten.

SaGa Frontier Remastered is onderdeel van het doorgaande SaGa Project van SQUARE ENIX dat in het Westen ook de releases omvat van Romancing SaGa 3SaGa SCARLET GRACE: AMBITIONS en de populaire mobile game Romancing SaGa Re;univerSe. De game biedt wederom de strategische role-playing gameplay waar veel mensen nog steeds dol op zijn.

SaGa Frontier Remastered wordt ontwikkeld onder visie van industrie-veteraan Akitoshi Kawazu (FINAL FANTASY, SaGa-serie) en biedt een schat aan spannende vernieuwingen en toevoegingen, inclusief geremasterde graphics, nieuwe verhalende content met Fuse als hoofdpersonage, nieuwe personage-evenementen voor de populaire Asellus, de populaire  “Glimmer”-vaardigheid die personages nieuwe manieren biedt om vaardigheden en aanvallen te leren, en meer.

Zowel nieuwkomers als veteranen kunnen hun eigen, eindeloze avonturen scheppen als één van acht hoofdrolspelers, elk met hun eigen doelen en verhaallijnen, waarbij de keuzes die spelers maken met het unieke SaGa Free-form scenariosysteem bepalen hoe elk verhaal eindigt.

Bekijk hier de SaGa Frontier Remastered-trailer: https://youtu.be/jYnCp7_fh7M

Spelers die niet kunnen wachten tot de game er is kunnen nu bepaalde SaGa Frontier-personages krijgen in de populaire mobile game Romancing SaGa re;UniverSe die wereldwijd al meer dan 25 miljoen keer is gedownload. Via een tijdelijke Ultra-Deluxe Summon maken spelers tot 9 december kans op SS Alkaiser, SS Emelia, SS Blue en SS Rouge.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box