Fallout 76 – Skyline Valley beschikbaar op 12 juni

thumbnail

Bethesda Game Studios kondigt met trots aan dat de volgende grote uitbreiding van Fallout 76, Skyline Valley, op 12 juni gratis wordt gelanceerd op alle platforms voor alle Fallout 76-spelers. Skyline Valley breidt de kaart van Fallout 76 voor het eerst uit naar het zuiden, naar de gloednieuwe Shenandoah-regio, waar spelers de oorzaak van een elektrische storm onderzoeken en het mysterie rond Vault 63 onthullen, waar ze de bewoners ontmoeten en een schokkend nieuw Ghoul-type ontdekken – The Lost.

Fallout 76: Skyline Valley laat spelers een geheel nieuwe regio verkennen met de glooiende heuvels van Shenandoah en een nieuwe verhaallijn ontdekken waarin de bewoners van Vault 63 – Ghouls – worden geïntroduceerd. In deze aankomende uitbreiding komen spelers een nieuw type vijand tegen, een supercharged Ghoul met elektriserende wapens en uitrusting, en onthullen ze hun mysterieuze oorsprong. Door te jagen op stormen in Dangerous Pastimes, een nieuw Public Event en te vechten tegen een nieuwe Region Boss, de Storm Goliaths, regent het nieuwe content en verhalen om te spelen met Fallout 76: Skyline Valley.

Fallout 76: Skyline Valley is op 12 juni verkrijgbaar op Steam, Xbox Series X|S, Xbox One en PlayStation 5 en 4. Fallout 76 is ook beschikbaar op Xbox Game Pass en PlayStation Plus Extra.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx