Starfield – Bethesda Game Studios onthult Shattered Space uitbreiding en juni-update

thumbnail

Vandaag heeft Bethesda Game Studios de eerste details onthuld voor Starfield: Shattered Space, de nieuwe verhaaluitbreiding voor Starfield.  Een mysterieuze kracht wakkert aan in de stad Dazra, de hoofdstad van de verborgen thuiswereld van House Va’Ruun. Onderzoek een angstaanjagende kosmische dreiging, verken een nieuwe planeet en vind unieke wapens, ruimtepakken en uitrusting in dit gloednieuwe avontuur.

Tijdens de show werd ook de juni-update van Starfield aangekondigd. De juni-update van Starfield is nu te downloaden voor pc en console en bevat de lancering van Creations, nieuwe bounty hunting features en gloednieuwe Trackers Alliance-missies, verbeterde melee combat en nog veel meer.

Creations biedt officiële ondersteuning voor mods in Starfield. Spelers kunnen nu nieuwe content van Creators en Bethesda Game Studios direct in-game ontdekken en spelen via het Creations menu. De Creation Kit, de officiële toolkit voor Starfield, is nu ook gratis te downloaden op Steam en geeft de community de macht om nieuwe content te maken. Iedereen in de community kan Creations maken en uploaden naar het Creations-platform.

 • 4.5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Yellow13NL
  Lid
  743
  8 dagen geleden

  Even kleine aanvulling voor dit artikel: Als je mods download en activeert, dan kun je zaken zoals trophy’s en achievements wel gedag zeggen. Zelfs als dat betekent dat je onofficiële patches gebruikt. B wil namelijk dat je die haalt zonder mods, wat in Skyrim en Fallout 4 ook het geval is. Creations uit de club kun je wel achievements mee halen, maar die zijn goedgekeurd door B. Alleen de mods niet, wat erg lame is. Wie geeft er nu nog om als iemand ze haalt met mods. Iedereen moet toch plezier kunnen halen op zijn eigen manier toch?


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx