Fallout 4 krijgt deze week patch die draait om grafische-opties

thumbnail

Fallout 4 zal deze week een patch ontvangen op de console welke zich focust op de grafische opties van de game. Bethesda laat op X weten dat de patch nieuwe mogelijkheden brengt voor het instellen van de graphics en de performance. Verder zullen er ook meerdere fixes en verbeteringen doorgevoerd worden.

Fallout 4 is een post-apocalyptische open-wereld RPG ontwikkeld door Bethesda Game Studios. Het speelt zich af in een alternatieve toekomst waarin nucleaire oorlogen de wereld verwoest hebben. De speler ontwaakt als de enige overlevende van Vault 111, een nucleaire schuilkelder in het verwoeste Boston.

Het spel combineert verkenning, gevechten, en het nemen van beslissingen die de uitkomst van het verhaal beïnvloeden. Een belangrijk element is het bouwen en beheren van nederzettingen, waarbij spelers hun eigen post-apocalyptische gemeenschappen kunnen creëren en verdedigen. Het verhaal draait om de zoektocht van de speler naar hun vermiste zoon en hun confrontatie met verschillende facties die strijden om controle over het land. Fallout 4 staat bekend om zijn uitgebreide wereld, boeiende personages en diepgaande verhaallijnen, waardoor het een geliefde titel is onder fans van het RPG-genre.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx