Wederom ontslagenen bij Lords of the Fallen-dev

thumbnail

Er zullen zo’n dertig ontwikkelaars moeten vertrekken bij ontwikkelaar CI Games, maker van onder andere Lords of the Fallen. De ontslagronde komt kort na de eerste ontslagronde die plaatsvond in januari van dit jaar, toen ook al 10% van het personeelsbestand moest vertrekken. Volgens de dev ligt de focus op het efficiënter inrichten van de organisatie. Dat gaat dus ten kosten van heel wat medewerkers.

CI Games is een Poolse game-ontwikkelaar en uitgever die vooral bekend staat om zijn focus op first-person shooters en actiegames. Het bedrijf werd opgericht in 2002 en heeft sindsdien verschillende titels uitgebracht. Een van hun bekendste franchises is de Sniper: Ghost Warrior-serie, waarin spelers in de huid kruipen van een sluipschutter en missies uitvoeren in verschillende omgevingen over de hele wereld.

CI Games heeft ook andere games geproduceerd, zoals de Lords of the Fallen, een action-RPG die zich afspeelt in een duistere fantasiewereld. Hoewel ze niet zo groot zijn als sommige andere ontwikkelaars, hebben ze een trouwe fanbase en blijven ze werken aan het ontwikkelen van nieuwe en boeiende games.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2885
  1 maand geleden

  Heb Lords of de Fallen gespeeld en vind het niet zo een geslaagde Souls like game.Lies of P deed het die zelfde jaar veel beter en zal denk ik ook een rol hierin gespeeld hebben.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx