Fable II heeft bij veel mensen last van freezes

thumbnail

Fable II is vandaag op de markt gekomen en dat is niet geheel vlekkeloos zo blijkt nu. Veel spelers klagen namelijk al over onverklaarbare freezes in het spel welke op willekeurige momenten de game laat hangen. Bij sommige mensen blijkt dat na het opstarten van het spel al een freeze geconstateerd kan worden en bij andere spelers komt het pas later voor na een flinke speelsessie. Het probleem zou zich vooral voordoen bij de mensen die direct de co-operative patch hebben gedownloaden, welke nodig is om het spel online co-op te kunnen spelen. De Day One Patch die sinds de release in Amerika beschikbaar is gesteld door Lionhead lijkt dan ook grotendeels de oorzaak te zijn van de problemen. Oplossen kun je het probleem zeker. Zoals wel vaker helpt het om de cache van het systeem te legen en het spel opnieuw op te starten. Of er een patch komt is nog niet duidelijk.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box