Spider-Man: Web of Shadows zwiert de winkels binnen

thumbnail

Het lot van New York City ligt in jouw handen in het nieuwe Spider-Man: Web of Shadows van Activision Publishing, Inc. en Marvel, dat vanaf vandaag in de winkels ligt. In dit betoverende actie-avontuur neem je het in de Big Apple op tegen een invasie van buitenaardse symbionten die de mensheid bedreigt. Spider-Man: Web of Shadows heeft een PEGI-classificatie van 12+ voor de versies voor het Xbox 360 videogame- en entertainmentsysteem, het PLAYSTATION 3 computer entertainment systeem en het Wii-systeem. De versies voor de Nintendo DS, het PlayStation 2 computer entertainment systeem en het PSP (PlayStation Portable)-systeem kregen een PEGI-classificatie van 12+

Spider-Man: Web of Shadows bevat het meest uitgebreide vechtsysteem uit het universum van Spider-Man, of je nu torenhoge wolkenkrabbers verticaal beklimt of webschietend luchtgevechten levert boven de immense skyline,” aldus Rob Kostich, onderdirecteur internationaal merkmanagement van Activision Publishing, Inc. “Het is het team gelukt om een meeslepende Spider-Man-ervaring te creëren waarbij intense gevechten en prachtige visuele effecten worden gecombineerd met een boeiend verhaal waarin jij beslist wat er gebeurt.”Dat verhaal is geschreven door de bejubelde Marvel-schrijver Brian Reed. Hij bedacht een New York City dat in puin ligt als gevolg van een dodelijke invasie van symbionten. Tegen deze achtergrond sta je voor de keuze om Spider-Man zijn welbekende rode pak aan te meten of het duistere zwarte pak. Je speelt tegen of met talloze populaire superhelden en superschurken uit de wereld van Marvel, waarbij je loyaliteit nooit vaststaat. Op die manier kies jij de missies die de redding van de mensheid moeten betekenen.

Het compleet nieuwe vechtsysteem combineert webschieten en superkrachten die je zelf kunt aanpassen. Daardoor kun je op ongeëvenaarde wijze vechten en op verkenning gaan in de open wereld, waarin je alles kunt vernietigen. Tijdens de gevechten worden Spider-Mans snelheid en wendbaarheid op de proef gesteld in een afwisselend stadslandschap. Je zult bliksemsnelle acrobatische gevechten, krachtige nieuwe web-moves en vernietigende combo-aanvallen moeten leren, want de gevechten verplaatsen zich razendsnel van de straten naar de muren van gebouwen en de daken.

Spider-Man: Web of Shadows is ontwikkeld door Shaba Games en Treyarch, met aanvullende ontwikkeling door Amaze en Aspyr. De game is nu verkrijgbaar voor 69,99 (Xbox 360, PS3), 49,99(Wii), 39,99 (PS2) 49.99 (PSP) en 39,99 (NDS).

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box