F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch’ gelanceerd met NVIDIA technologie, tot 3 keer DLSS prestatieverbetering

thumbnail

Vandaag heeft NVIDIA aangekondigd dat F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch is gelanceerd op PC. De game zit boordevol technologie, waaronder NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en DXR ray tracing.

Ray traced belichting, tot 3x prestatieverbetering met NVIDIA DLSS
F.I.S.T. heeft overal ray traced-verlichting, waaronder ray traced-reflecties, globale verlichting en caustics die de beeldkwaliteit in de game drastisch verhogen.

DLSS in F.I.S.T. biedt geweldige schaalverandering voor alle RTX GPU’s en alle resoluties en ongelooflijke winst bij 4K met ray tracing ingeschakeld. DLSS geeft boosts tot drie keer bij 4K, waardoor ray-traced gaming mogelijk is met 60 FPS bij 4K-resolutie op de 3060Ti en hoger!

Daarbij stelt NVIDIA DLSS GeForce RTX laptopgebruikers in staat om F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch te ervaren met maximale instellingen bij snelle, vloeiende framerates, voor ultieme on-the-go gaming:

NVIDIA DLSS versnelt de framerates met behoud van die geweldige beeldkwaliteit.

45% lagere latency met NVIDIA Reflex
In F.I.S.T.: Forged In Shadow Torch gebruikt TiGames deze baanbrekende technologie om de latentie met wel 45% te verlagen.

Shanghai TiGames Network Technology Limited en NVIDIA leveren iets speciaals voor GeForce Gamers met F.I.S.T.: Forged in Shadow Torch. De F.I.S.T. ervaring op een GeForce RTX-gebaseerde GPU is de meest meeslepende ervaring die in de game te beleven valt.

Indien je in het bezit bent van een RTX graphische kaart, is er de mogelijkheid om deze game te reviewen. Geef bij interesse een seintje.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box