Exclusieve PlayStation-content voor Hogwarts Legacy onthuld

thumbnail

Warner Bros. Games heeft vandaag exclusieve PlayStation®-content onthuld voor Hogwarts Legacy, de nieuwe open wereld actie-RPG die wordt ontwikkeld door Avalanche Software. De nieuwe trailer biedt een blik op de Haunted Hogsmeade Shop Quest, een griezelig mysterie-avontuur rond Hogsmeade winkelier Madam Mason, dat alleen beschikbaar zal zijn voor PlayStation®5 en PlayStation®4.

Fans die het spel pre-orderen voor PlayStation®4 of PlayStation®5 ontvangen ook het recept voor de Felix Fortunatis-toverdrank. Alle extra exclusieve PlayStation-content kan worden vrijgespeeld na het voltooien van de Haunted Hogsmeade Shop Quest en bijbehorende kerker, inclusief de in-game Shopkeeper’s Cosmetic Set. Spelers die de Haunted Hogsmeade Shop Quest en bijbehorende kerker voltooien, krijgen ook exclusieve toegang tot hun eigen winkel in Hogsmeade waar ze voorwerpen en uitrusting kunnen verkopen tegen betere prijzen dan waar dan ook in de game.

Hogwarts Legacy is beschikbaar voor pre-order op PlayStation 5 en PlayStation 4 via de PlayStation Store, Xbox Series X|S en Xbox One consoles via de Microsoft Store, en pc via de Steam en Epic Games Store. De pre-order datum voor Nintendo Switch wordt binnenkort bekendgemaakt. Alle spelers die een pre-order plaatsen, kunnen de exclusieve, berijdbare onyx hippogrief verkrijgen na het voltooien van de betreffende quest.  

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  2349
  1 jaar geleden

  Sfeertje voelt al goed, dat het maar snel februari mag zijn 😁


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx