Sony en Team Ninja werken aan Rise of the Ronin voor de PS5

thumbnail

Sony kondigt aan dat Koei Tecmo’s Team Ninja werkt aan de Action RPG Rise of the Ronin. Koei Tecmo hoopt wereldwijd 5 miljoen exemplaren van de game te verkopen.

Rise of the Ronin is een actie-RPG in een open wereld die zich afspeelt in Japan. Het is het einde van de 300-jarige Edo-periode, ook wel bekend als “Bakumatsu”. Aan het einde van de 19e eeuw staat Japan voor de donkerste dagen als het worstelt met onderdrukkende heersers en dodelijke ziekten, terwijl de westerse invloed zich verspreidt tijdens een burgeroorlog tussen de Tokugawa-shogunaat- en anti-shogunaat-facties.

In deze tijd van chaos speel je als een ronin, een krijger die geen meester dient en zijn eigen beslissingen kan nemen. Rise of the Ronin is een nieuwe ervaring van Team Ninja die je onderdompelt in een historisch geïnspireerde wereld. Natuurlijk ontbreekt ook de beruchte vechtactie met katana’s en soortgelijke wapens niet, dit keer aangevuld met nieuwe vuurwapens die het unieke karakter van deze periode weerspiegelen.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2662
  1 jaar geleden

  Leuk al die samurai spellen.Krijg er niet genoeg van.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx