Er lijkt geen eind te komen aan uitstel Cities: Skylines 2

thumbnail

Paradox heeft weer uitstel gegeven aan de game Cities: Skylines 2. Het spel is voor de zoveelste keer al uitgesteld. Eerder kregen we al te horen dat het spel van april naar een ander tijdstip zou gaan, namelijk oktober van dit jaar, maar ook dit wordt niet gehaald. Nu laat men weten dat het spel naar een onbekende datum zal gaan. Dit wordt waarschijnlijk 2025. Het spel werd in maart 2023 aangekondigd. Toen moest de titel eind 2023 nog verschijnen.

Cities: Skylines 2 is een vervolg op de populaire stadssimulatiegame Cities: Skylines, ontwikkeld door Colossal Order en uitgegeven door Paradox Interactive. De game, die in 2023 werd uitgebracht, bouwt voort op de solide basis van zijn voorganger door geavanceerdere simulaties en diepgaandere managementsystemen te introduceren. Spelers kunnen nog meer gedetailleerde steden bouwen en beheren, met verbeterde verkeerssystemen, uitgebreide infrastructuurmogelijkheden en een realistischer economisch model. De graphics en gebruikersinterface zijn ook aanzienlijk verbeterd, wat zorgt voor een meer meeslepende en visueel aantrekkelijke ervaring.

Een van de opvallende kenmerken van Cities: Skylines 2 is de uitgebreide modding-ondersteuning, wat altijd een hoeksteen van het succes van de franchise is geweest. Dankzij een robuuste modding-gemeenschap kunnen spelers aangepaste gebouwen, scenario’s en gameplay-aanpassingen creëren en delen, wat de levensduur en de diversiteit van de game aanzienlijk verlengt. Bovendien introduceert Cities: Skylines 2 dynamische weersystemen en seizoensgebonden veranderingen, die van invloed zijn op de stadsplanning en de strategieën die spelers moeten toepassen om hun stad soepel te laten functioneren. Al met al biedt Cities: Skylines 2 een diepgaande en verrijkende simulatie-ervaring die zowel nieuwkomers als veteranen van het genre zal aanspreken.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx