Cities: Skylines 2 krijgt wederom uitstel

thumbnail

Paradox Interactive heeft de game Cities: Skylines 2 wederom uitgesteld. Het spel zou in 2023 nog verschijnen en later in het voorjaar van dit jaar maar nu wordt dit oktober 2024. De titel verschijnt voor de PC, Xbox Series en PlayStation 5.

Cities: Skylines II geeft een moderne draai aan het stadsbouwgenre en laat spelers steden bouwen en beheren die als nooit eerder tot leven komen, met complete transport- en economiesystemen, een schat aan constructie- en aanpassingsopties en geavanceerde modding-mogelijkheden. Cities: Skylines II werd onthuld tijdens de Paradox Announcement Show 2023 en biedt een nieuwe evolutie van het stadsbouwgenre. Spelers kunnen de stad van hun dromen bouwen in de veelzijdigste stadsbouw-sandbox ooit gemaakt.

Cities: Skylines werd ontwikkeld door de hooggeprezen ontwikkelaar Colossal Order en in 2015 uitgebracht voor pc. Tijdens de afgelopen acht jaar werden 12 miljoen exemplaren van de game verkocht op vele platformen en werd de game uitgebreid met tientallen DLC-pakketten. De nauwkeurigheid en diepgang van de simulatie vielen ook in de smaak bij professionele stadsplanners, die Cities: Skylines gebruikten om problemen in de werkelijkheid op te lossen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx