THQ komt met onthullingen op de Gamescom

thumbnail

THQ Nordic heeft aangekondigd dat het komt met Gothic Remake (PS5, Xbox Series, PC) op de Gamescom. Daarnaast heeft het 2 games die nog niet aangekondigd zijn. In hal 7.1 kunnen we de games zien van het bedrijf. Om wat voor onaangekondigde titels het gaat is nog niet duidelijk.

THQ Nordic is een toonaangevende uitgever en ontwikkelaar van videogames, gevestigd in Wenen, Oostenrijk. Opgericht in 2011 als Nordic Games, veranderde het bedrijf in 2016 zijn naam in THQ Nordic na de overname van verschillende activa van het failliete THQ. Het bedrijf heeft zich gespecialiseerd in het heruitgeven en herontwikkelen van klassieke games, naast het ontwikkelen van nieuwe titels. Met een uitgebreide portfolio die franchises zoals “Darksiders,” “Destroy All Humans!” en “Kingdoms of Amalur” omvat, heeft THQ Nordic een solide reputatie opgebouwd binnen de game-industrie.

Het succes van THQ Nordic komt voort uit een strategische aanpak van acquisities en een sterke focus op het behouden en revitaliseren van geliefde gamefranchises. Het moederbedrijf, Embracer Group, heeft door de jaren heen meerdere studio’s en intellectuele eigendommen verworven, waardoor THQ Nordic toegang heeft tot een breed scala aan ontwikkelingsmogelijkheden en creatieve talenten.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  9 dagen geleden

  Heb altijd erg genoten van THQ spellen.Hou ervan dat ze niet voor super realistisch uitziende spellen gaan,Maar meer kijken naar de werelden die ze creëren.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx