Elden Ring verkoopt zichzelf 25 miljoen maal

thumbnail

Bandai Namco heeft bekend gemaakt dat Elden Ring maarliefst 25 miljoen maal is verkocht. De actie RPG verscheen voor de PC, Xbox Series, Xbox One, PlayStation 5 en PlayStation 4. De titel verscheen op 25 februari van 2022 en kreeg uitermate hoge scores in de reviews.

**Elden Ring** is een actie-RPG ontwikkeld door FromSoftware en uitgebracht door Bandai Namco Entertainment in februari 2022. Het spel combineert de kenmerkende gameplay-stijl van FromSoftware, bekend van de Dark Souls-serie, met een open wereld die spelers vrij kunnen verkennen. De spelwereld, genaamd The Lands Between, is ontworpen in samenwerking met de beroemde fantasy-schrijver George R.R. Martin, die de achtergrondverhalen en mythologie heeft bijgedragen. Spelers nemen de rol aan van een Tarnished, een verbannen krijger die terugkeert om de macht van de Elden Ring te herstellen en de Lord of Elden te worden. De gameplay richt zich sterk op uitdagende gevechten, diepgaande RPG-mechanieken en een meeslepende wereld vol geheimen en complexe verhaallijnen.

Wat Elden Ring onderscheidt van andere games, is de naadloze integratie van open-wereld verkenning met de klassieke, moeilijk te beheersen gevechten waar FromSoftware bekend om staat. Spelers kunnen te paard reizen, gigantische bossen, kastelen en mysterieuze ruïnes verkennen en op hun eigen tempo de wereld ontdekken. Elden Ring biedt een dynamische dag- en nachtcyclus, weersomstandigheden die de gameplay beïnvloeden, en een uitgebreide skill- en wapensysteem waarmee spelers hun speelstijl kunnen aanpassen. Het spel werd geprezen om zijn uitgebreide en gedetailleerde wereldontwerp, uitdagende en bevredigende gameplay, en de rijke narratieve die verweven is in de gameplay-ervaring. Elden Ring is een kritische en commerciële hit geworden en wordt beschouwd als een van de beste games van de moderne tijd.

 • 5 2 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2974
  1 maand geleden

  Het heeft naar mijn mening een van de beste open werelden.Gebieden verschillen heel erg van elkaar en zijn daarom erg leuk om in rond te lopen.Er valt ook veel te ontdekken in de wereld nadat je de game uit gespeeld hebt.Tenminste als je geen guide gebruikt hebt.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx