Eerste informatie onthuld over The Outer Worlds: Peril On Gorgon DLC

thumbnail

Hopelijk zijn jullie er klaar voor om terug te keren naar Halcyon voor meer interstellaire chaos. Vandaag onthulden Private Division en Obsidian Entertainment informatie over The Outer Worlds: Peril on Gorgon, de eerste van twee verhalende DLC’s.

Peril on Gorgon voegt een aanzienlijke hoeveelheid content toe aan het game-universum vol zwarte humor, met een splinternieuw noir-achtig avontuur waarin spelers de Gorgon Asteroid onderzoeken om de mysterieuze oorsprong van Adrena-Time te vinden. Daar vind je nieuwe wapens en pantsers, perks, flaws en dezelfde vrijheid om problemen op te lossen die de originele game zo bevredigend maakte.

Voor Peril on Gorgon is de basisgame vereist, en de speler moet voorbij Monarch zijn gekomen om toegang te krijgen tot de content van de DLC.

Peril on Gorgon is vanaf 9 september verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en PC voor €14.99 en Xbox Game Pass-gebruikers ontvangen 10% korting op de DLC. Peril on Gorgon zal ook verkrijgbaar zijn als onderdeel van een Expansion Pass die tevens de tweede DLC bevat, voor een gereduceerde totaalprijs van €24,99. Meer informatie wordt later bekendgemaakt.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x