For Honor dit weekend gratis te spelen

thumbnail

For Honor is vanaf vandaag tot en met zondag 26 juli gratis te spelen op PlayStation 4, Xbox One en Windows PC. Nieuwe spelers hebben toegang tot de volledige basisgame, die de verhaalmodus, alle multiplayermodi, 26 Helden en 30 maps bevat. Spelers die de game gedurende het gratis weekend aanschaffen, behouden hun progressie en profiteren bovendien van hoge kortingen.

Daarnaast is zojuist het A Tyrant’s Test evenement van start gegaan, een evolutie op de geliefde Test Your Metal PvAi-gamemodus die de donkerste Helden van For Honor ontketent. Dit evenement leidt tot de release van de grote titelupdate op 6 augustus, die onder andere de nieuwe Warmonger Held toevoegt.

Om spelers te helpen met de meest uitdagende bedreigingen van Heathmoor, introduceert de grote titelupdate aanpassingen aan de gevechtservaring. Zo zijn er een reeks van ingrijpende veranderingen doorgevoerd die gericht zijn op een meer offensieve speelstijl. Voor meer informatie over dit nieuwe, dynamische systeem, bezoek forhonorgame.com/fight-system-debrief.

For Honor is reeds verkrijgbaar voor PlayStation 4, Xbox One en Windows PC, onder meer op de Ubisoft Store. Ook is For Honor onderdeel van UPLAY+, Ubisofts abonnementsservice voor Windows PC.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties
Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x