Nieuwe 3D-action platformer Balan Wonderworld

thumbnail

Square Enix Ltd., heeft spelers van over de hele wereld een eerste blik gegund op het wonderlijke en spectaculaire BALAN WONDERWORLD – een gloednieuwe action-platformer van de makers van Sonic the Hedgehog, de wereldwijde blockbuster videogame-franchise. De familievriendelijke platformer springt in de lente van 2021 naar de huidige consoles, next-gen-consoles en pc.

Bekijk hier de BALAN WONDERWORLD A SPECTACULAR PREVIEW – ANNOUNCEMENT TRAILER: https://youtu.be/kldZVxarIkc

De game laat spelers als Leo of Emma via een mysterieus theater naar een bizarre, wonderlijke wereld reizen voor ongekende avonturen. Geleid door de mysterieuze maestro genaamd Balan moeten ze hun weg door Wonderworld vinden om het geluk in de wereld te herstellen en de harten en geesten van iedereen die ze tegenkomen in evenwicht brengen.

Tijdens hun reis door de unieke omgevingen van Wonderworld kunnen spelers meer dan 80 buitengewone kostuums ontdekken. Deze kostuums veranderen niet alleen het uiterlijk van Leo en Emma, maar schenken hen ook een breed scala aan fantastische krachten waarmee ze de obstakels op hun pad kunnen overwinnen en gloednieuwe manieren van spelen kunnen ontdekken. Zo kunnen spelers met de verzamelde kostuums hun vijanden beuken, door de lucht lopen, de tijd bevriezen en allerlei objecten manipuleren!

BALAN WONDERWORLD is een gloednieuwe ervaring van een aantal grote namen uit de industrie, inclusief director Yuji Naka (maker van de Sonic the Hedgehog-franchise, mede-oprichter Team Sonic) en character designer Naoto Oshima (Sonic the Hedgehog, Doctor Eggman, mede-oprichter Team Sonic). Voor deze game werken Yuji Naka en Naoto Ohshima voor het eerst in 20 jaar weer samen, dit onder het geheel nieuwe gamemerk BALAN COMPANY. BALAN COMPANY brengt getalenteerde videogame-ontwikkelaars, ontwerpers en componisten samen om spelers de beste verhalen te vertellen en ultieme platformervaringen te bieden.

0 0 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in.
0 Reacties
Inline feedback
Bekijk alle reacties

Naar boven
0
Klik om direct te reageren op dit artikel.x
()
x