Eerste Elden Ring-gameplay onthuld door Bandai Namco

thumbnail

De langverwachte onthulling van de gameplay van ELDEN RING, de grootse fantasy action-RPG-titel ontwikkeld door FromSoftware Inc. en geproduceerd door BANDAI NAMCO Entertainment Inc. kan nu worden bekeken:

ELDEN RING wordt gelanceerd op 21 januari 2022 voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One en pc via STEAM. De game ondersteunt de Smart Delivery op Xbox-consoles en een gratis upgrade naar PS5 voor spelers die de PS4-versie kopen.

Duik in een spannend avontuur en bepaal het lot van een enorme wereld vol intriges en kracht. Vecht tegen formidabele vijanden met de kenmerkende melee-gevechten van FromSoftware en ontdek een breed scala aan inventieve strategieën die mogelijk worden gemaakt door de open-ended action-RPG-gameplay van ELDEN RING.

Een nieuwe wereld vol fantastische verhalen en lore is geweven door Hidetaka Miyazaki, de maker van de invloedrijke en veelgeprezen videogameserie DARK SOULS; en George R.R. Martin – auteur van de bestverkochte fantasyserie van The New York Times, A Song of Ice and Fire. Spelers gaan op reis door een zorgvuldig handgemaakte wereld die druipt van bloed en bedrog, veroorzaakt door een verscheidenheid aan personages met hun eigen unieke motivaties om de voortgang van de speler te helpen of te belemmeren, tegenstanders met diepgaande achtergronden en angstaanjagende wezens. Tijdens hun avonturen kiezen spelers het lot van dit vervloekte land door de geheimen en mythen te ontrafelen.

Met een uitgestrekt en naadloos landschap met natuurlijke weersomstandigheden en het verloop van de dag, worden spelers volledig ondergedompeld in de wereld van ELDEN RING terwijl ze aan hun reis beginnen en hun eigen pad kiezen. Trek te voet of te paard, alleen of online met vrienden door grasvlaktes, verstikkende moerassen en weelderige bossen. Beklim kronkelende bergen, betreed adembenemende kastelen en wees getuige van andere plaatsen van grootsheid op een schaal die nog nooit eerder in een FromSoftware-titel is gezien. Met de rollenspel- en aanpassingsopties van ELDEN RING kunnen spelers hun eigen unieke speelstijl bepalen. Experimenteren wordt aangemoedigd met een breed scala aan wapens, magische vaardigheden en vaardigheden die over de hele wereld te vinden zijn; spelers worden verleid om voorheen onontgonnen progressiepaden te volgen.

ELDEN RING geeft spelers de mogelijkheid om hun eigen pad door zijn wereld uit te stippelen. Kies ervoor om halsoverkop de strijd aan te gaan met ontmoedigende vijanden of profiteer van de stealth- en vechtsystemen van de game om de overhand te krijgen. Het is aan de speler om te beslissen hoe hij omgaat met de vele uitdagingen die voor hem liggen.

“Met ELDEN RING hebben we al onze duistere fantasie- en actie-RPG-expertise, die we in de Dark Souls-serie hebben ontwikkeld, toegepast om een ​​gedurfde klassieke evolutie van het genre te creëren”, aldus Hidetaka Miyazaki, directeur bij FromSoftware. “We creëerden een rijke wereld met een verbluffend gevoel voor schaal, gebaseerd op legendes die voor de game zijn geschreven door George RR Martin. ELDEN RING is een wereld vol mysterie en gevaar, klaar om verkend en ontdekt te worden; een drama waarin verschillende personages pronken met hun eigen mystiek en bijbedoelingen. We hopen van harte dat je het leuk vindt om het zelf te ervaren.”

“Ik ben erg blij en opgewonden om de releasedatum aan te kondigen van ELDEN RING, een nieuwe game gemaakt door de heer Miyazaki en de heer George R.R. Martin, twee makers die ik echt bewonder en gepassioneerde fans over de hele wereld hebben. Ik ben heel blij en opgewonden dat ik je erover kan vertellen.” voegde Yasuo Miyakawa, President & CEO, BANDAI NAMCO Entertainment Inc. er aan toe. “We zullen ELDEN RING niet alleen als een spel blijven ontwikkelen, maar ook op een aantal andere gebieden om het wereldbeeld en de charme van deze titel aan onze fans over de hele wereld te bieden. We kijken uit naar uw voortdurende steun.”

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  loeder001
  Lid
  1049
  1 maand geleden

  Goed Nieuws.

  Griever
  Lid
  890
  1 maand geleden

  Zal hier ook weer enorm veel tijd in steken om alles te kunnen leren van deze prachtige wereld.Gaat wel weer een erg pittige ervaring worden.


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box