Nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer onthuld bij Summer Game Fest

thumbnail

Warner Bros. Games en Turtle Rock Studios hebben gisteren een nieuwe Back 4 Blood gameplay-trailer uitgebracht tijdens het digitale event Summer Game Fest Kickoff Live! en bevestigd dat de aanstaande Back 4 Blood open bèta zal beginnen met een Early Access-gedeelte van 5 tot 9 augustus voor iedereen die de game pre-ordert. De open bèta zal verdergaan van 12 tot 16 augustus voor alle spelers. Beide delen van de open bèta zullen beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation® 5, PlayStation® 4 en pc, met ondersteuning voor crossplay en cross-gen. Voor meer informatie over de open bèta, ga naar https://back4blood.com/beta.

Daarnaast zal de Back 4 Blood E3 2021 PvP-showcase plaatsvinden op 13 juni om 23.00 uur, waarbij je meer te weten komt over het nieuwe PvP (player versus player) speltype in de game. Kijk mee op de officiële Back 4 Blood-kanalen op Twitch, YouTube of Facebook om de aanstaande gameplayonthulling te bekijken, plus een gesprek met Turtle Rock Studios.

Om de officiële Back 4 Blood – Summer Game Fest-trailer te bekijken en te delen, ga naar: https://youtu.be/ML5uwewg-Hg

Back 4 Blood is een coöperatieve first-person zombie-shooter van de makers van de veelgeprezen Left 4 Dead-franchise en bevat spannende, dynamische moment-to-moment-gameplay en zeer diverse en aanpasbare actie waar spelers geen genoeg van kunnen krijgen. Het Back 4 Blood-verhaal speelt zich af na een rampzalige uitbraak van de parasitaire Devil Worm, die het grotendeel van de mensheid heeft besmet of gedood. Gehard door afschuwelijke gebeurtenissen en vastberaden om te vechten voor de overblijfselen van de mensheid, heeft een groep van apocalyps-veteranen zich verenigd om het op te nemen tegen de besmette Ridden en de wereld te redden.

Back 4 Blood zal beschikbaar zijn voor Xbox Series X|S, Xbox One, PlayStation 5, PlayStation 4 en pc op 12 oktober 2021. Pre-orders ontvangen toegang tot het Early Access-gedeelte van de open bèta van 5 tot 9 augustus, met daarnaast een extra Fort Hope Elite Weapon Skin Pack.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box