Eddy Gordo en zijn ‘ontembare flits’ keren terug in TEKKEN 8

thumbnail

TEKKEN 8 voegt Eddy Gordo toe, het eerste speelbare DLC-personage sinds de lancering in januari. De populaire vechter die zijn debuut maakte in TEKKEN 3 voegt zich vandaag bij de game. Spelers die de TEKKEN 8 Deluxe Edition, Ultimate Edition of Deluxe Edition Upgrade Pack hebben gekocht, hebben al toegang tot Eddy Gordo.

Eddy Gordo, bekend als de “Ontembare Flits”, zet zijn verlossingsreis voort in TEKKEN 8. Als ervaren capoeira-gebruiker volgt Eddy een slopende training en scherpt hij zijn moves aan tot nieuwe niveaus om wraak te nemen op Kazuya Mishima.

Het debuut van Eddy Gordo breidt het startroster van de game uit met 32 personages, waaronder veel fan-favorieten, de verrassende terugkeer van Jun Kazama en drie gloednieuwe toevoegingen met Azucena, Victor Chevalier en Reina. Eddy is het eerste personage van de TEKKEN 8 Season Pass, die nog 3 andere personages bevat die later worden onthuld.

TEKKEN 8 is verkrijgbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc. TEKKEN 8 is ontwikkeld door Bandai Namco Studios Inc. en maakt gebruik van de Unreal Engine 5 om de gevechten in de game een nieuw gewicht en sfeer te geven. Elk personage is verbluffend gedetailleerd en er zijn nieuwe dynamische en vernietigbare omgevingen aan de game toegevoegd. TEKKEN 8 is nu verkrijgbaar op PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via Steam.

Voor meer informatie over TEKKEN 8 of andere producten van Bandai Namco Europe, bezoek: www.bandainamcoent.eu. Volg ons op X via: https://twitter.com/TEKKEN.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2904
  2 maanden geleden

  Tekken 8 heeft van alle gevecht spellen die ik gespeeld heb de tofste story finale gevecht.Hebben echt wat tofs gedaan met het verhaal van Jin Kazama.De dlc ga ik er ook zeker van halen.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx