EA laat Skate 3 in screens zien

thumbnail

Electronic Arts heeft enige tijd geleden officieel bekend gemaakt dat het werkt aan een nieuwe Skate game. Skate 3 zal verschijnen in mei van het volgende jaar en moet het gevecht aangaan met Tony Hawk’s RIDE, welke gebruik zal maken van een speciaal skateboard die je kunt gebruiken in combinatie met de game. Het spel van EA zal team-based challenges met zich meebrengen en uiteraard alle nieuwste skate-omgevingen. Skate 3 zal verder een co-op mode bezitten en wordt geproduceerd door de mannen van Black Box. De titel verschijnt op de Xbox 360 en PlayStation 3. Mensen die het spel in de pre-order zetten kunnen een unieke code tegemoet zien waarmee exclusieve toegang verkregen kan worden tot het Black Box Distribution Skate Park.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Inderdaad, Skate 2 was ook niet echt vernieuwend. Er zaten wel wat vernieuwingen in, maar het was niet echt iets compleet nieuws. Ik denk dat Skate 3 ook niet veel nieuws met zich mee zal brengen. Een vervolg deel hoeft niet eens pers? uit te komen, laat EA zich eens wat meer focussen op DLC. En dan een DLC die geld waardig is.

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  2 jaren geleden

  Ziet er grafisch wel goed uit.. maar persoonlijk heb ik al teveel skate-games gespeeld en ik denk ook niet dat er veel mensen wachten op Skate 3 eerlijk gezegd..


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx