“DualSense maakt racen in Gran Turismo 7 hetzelfde als met stuur”

thumbnail

De PlayStation 5-versie van Gran Turismo 7 ondersteunt uiteraard de DualSense-controller features, naast het feit dat vandaag bekend gemaakt is dat de titel cross-play functies krijgen met de PlayStation 4 editei. Volgens Kazunori Yamauchi van Polyphony Digital belooft de ondersteuning van de controller-features geweldig te worden en hij zegt zelfs dat de ervaring hetzelfde zal zijn als met een stuurtje. Via de Eurogamer zegt hij namelijk het volgende:

Denken als de adaptive triggers voor het maken van vibraties van de ABS, als het werkt is het echt geweldig. Wat meer belangrijk is, is de precisie van de controls die de nieuwe controller mogelijk maakt. Eerder hadden we echt niet dingen kunnen doen die een stuurtjes wel kunnen, maar nu kunnen we meer met de DualSense waarmee de ervaring vergelijkbaar is met het gebruik van een stuur.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Wallo
  Gast
  Wallo
  8 maanden geleden

  ben benieuwd


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat? Als Evilgamerz-lid kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan! Met een profiel kun je onder andere je cover-afbeelding en avatar wijzigen, maar ook  XP en Rewards verdienen!
  Holler Box