Doraemon Story of Seasons: Friends of the Great Kingdom is nu uit

thumbnail

Bandai Namco Europe heeft DORAEMON STORY OF SEASONS: FRIENDS OF THE GREAT KINGDOM op Nintendo Switch, PlayStation 5 en STEAM uitgegeven.

De geliefde katachtige robot Doraemon kruist opnieuw met de populaire gameserie “Story of Seasons” in een geheel nieuw hartverwarmend verhaal.

Ervaar een casual boerderijsimulatie tegen een schilderachtig landschap met realistische natuurlijke elementen, zoals het weer, en veranderende seizoenen, ontworpen met het gevoel van een heerlijk verhalenboek. Bekijk vuurwerkshows, staar naar de sprankelende nachtelijke hemel of jaag de zonsopgang na. Ontspan en maak onvergetelijke herinneringen met je vrienden op planeet Illuma.

Meer dan 80 van Doraemons geheime gadgets zijn aanwezig, voor meer plezier en een droomvolle boerderijervaring! Gebruik geheime gadgets zoals de “Hopter” en “Mini Raincloud” om een boerderij in de wolken te bouwen of gebruik de “Adapting Ray” om onder water te gaan en parels te oogsten! Je kunt zelfs een vriend meenemen op je avonturen op de planeet Illuma in de offline modus voor 2 spelers.

Als onderdeel van de Season Pass is ook de eerste DLC “Winter Tales” uitgekomen, met nieuwe outfits, een meubelset en een extra mini-verhaal, waarmee Noby en vrienden een nieuw seizoen kunnen ontdekken. Verwacht nog 2 andere DLC’s die nieuwe ervaringen en plezier aan het spel toevoegen! De Special Edition en Deluxe Edition, inclusief bonussen en de Season Pass, zijn beschikbaar.

Tot slot is er een demo uit, die je een eerste voorproefje geeft van deze gezellige spelervaring op een vreemde planeet die aanvoelt als thuis. Doorloop de gratis demo en ontvang je speciale beloningen om je boerenleven op gang te brengen!

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx