DLSS versnelt framerates in 3 nieuwe games, waaronder Steam’s meest gewilde game

thumbnail

Elke week integreren nieuwe titels NVIDIA DLSS, NVIDIA Reflex en geavanceerde ray traced effecten, waarmee ze bewijzen dat dit de beste strategie is om een definitieve pc-ervaring te creëren. Geen week bewijst dat beter dan deze week, met een heleboel games die zich aansluiten bij de RTX-technologie-familie.

Beleef je middeleeuwse fantasie met de meest gewilde game op Steam, Manor Lords, die op 26 april in early access lanceert met een gemiddelde prestatieverbetering van 47% dankzij DLSS 2.

Je kunt ook naar een toekomst vol zombies gaan en de ondoden aan het werk zetten om je postapocalyptische kamp op te bouwen of te verdedigen in Welcome to ParadiZe. Gisteren, 15 april, zijn DLSS 2 en DLAA toegevoegd met een nieuwe game-update, zodat je elk prachtig detail kunt zien van de nieuwe wereld die je aan het creëren bent.

Oddsparks: An Automation Adventure is ook beschikbaar op 24 april met DLSS 2 en DLAA, waardoor de prestaties worden gemaximaliseerd en de beeldkwaliteit wordt verbeterd.

Dit zijn slechts enkele van de nieuwste titels die gebruikmaken van NVIDIA’s RTX-technologie om gamen beter te maken. Lees het volledige artikel van deze week voor meer details. Bereid je bovendien voor op de enorme GeForce RTX Challenge, waarin 5 teams uit verschillende Europese landen het tegen elkaar opnemen in een strijd tegen 12 grote games op 21 april om 10u30 CEST.

Ondertussen komen er binnenkort nog meer DLSS-integraties aan voor een heleboel games. Bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-uitgebreide games en apps.

Er is nu ook een nieuwe Game Ready Driver beschikbaar met ondersteuning voor Manor Lords en No Rest for the Wicked. Lees hier meer over GeForce Game Ready Drivers en download het nieuwe GeForce Game Ready WHQL-stuurprogramma via GeForce Experience, de NVIDIA app beta of op GeForce.com.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx