Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front in-game-evenement aangekondigd

thumbnail

Electronic Arts en DICE hebben vandaag Battlefield 2042 Season 7: Crimson Front aangekondigd. Het in-game-evenement brengt de populaire Frontlines-modus terug. In deze strategische, intensieve en snelle gevechtservaring voeren spelers een genadeloze aanval uit.

In Crimson Front staat The Red Hand centraal, een ervaren en dodelijk bataljon dat bekendstaat om het verleggen van frontlinies zonder zich ooit terug te trekken. Spelers die klaar zijn voor een uitdaging zijn verzekerd van spannende gevechten en intense strategische gameplay.

De Frontlines-modus is een variant op de modi uit Battlefield 1 en Battlefield V, waarin spelers indringende 20 vs 20-actie van dichtbij kunnen ervaren aan een duidelijk gedefinieerde frontlinie. Het doel is om de vijand van de kaart te vegen in een klassieke krachtmeting. In de Frontlines-modus moeten spelers sectoren veiligstellen, MCOM’s inzetten en standhouden in Haven, Reclaimed, Discarded en Redacted.

Tijdens het twee weken durende in-game-evenement hebben spelers de mogelijkheid om verschillende beloningen vrij te spelen, die ook afzonderlijk te koop zijn. Terwijl Crimson Front voortwoedt, kunnen spelers ook sneller in het klassement stijgen tijdens het Double XP-weekend.

Bezoek de website van Battlefield 2042 of volg de game op YouTube, X of Instagram voor meer informatie over Battlefield 2042.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx