DLSS AI-acceleratie komt naar Homeworld 3 & meer deze week

thumbnail

NVIDIA brengt elke week de kracht van RTX-technologieën naar nieuwe games. Vandaag kondigen we met trots aan dat Homeworld 3 deze week wordt uitgebracht met DLSS 2.

Homeworld 3 brengt spelers terug naar de geliefde Real Time Strategy-franchise met oogverblindende, volledige 3D-ruimtes en strategische gevechten. Dat betekent dat je vanuit elke richting kunt toeslaan en DLSS 2 zorgt ervoor dat de strijd soepel verloopt, zodat jij je kunt richten op het besturen van je vloot. De game lanceert 13 mei, maar gamers die de Fleet Command Edition hebben gekocht, kunnen hun campaign op 10 mei starten.

Als je nog geen zee- (of ruimte?) benen hebt, kijk dan eens naar Early Access RPG Bellwright of FPS Incursion Red River – beide ook versneld door DLSS 2. Of je nu de heldenroute neemt met de eerstgenoemde of een mercenary in Vietnam wordt met de laatstgenoemde, je hebt alle frames die je nodig hebt en meer.

Maar er komen binnenkort nog meer DLSS-integraties aan voor een heleboel games. Kom regelmatig terug voor een overzicht van de volgende DLSS- en RTX-titels en bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-geoptimaliseerde games en apps.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx