Circuit- en coureursupdates centraal in Deep Dive-video EA SPORTS F1 24

thumbnail

EA SPORTS heeft vandaag de derde en tevens laatste Deep Dive-video voor F1 24 uitgebracht. Hierin staan circuit- en coureursupdates centraal, evenals andere verbeteringen die het realisme in de game naar een hoger niveau tillen.

Het realisme in F1 24 wordt verder verhoogd door audio tijdens de race, die afkomstig is uit F1-uitzendingen in het echte leven. Ook zijn de cutscenes gevarieerder en zijn de auto’s van alle 10 de teams zorgvuldig nagemaakt met behulp van gedetailleerde CAD-data, in combinatie met Ray-Traced Dynamic Diffuse Global Illumination-technologie om belichting, schaduwen en reflecties te verbeteren. De coureurs zelf lijken ook meer op hun echte tegenhangers, dankzij volledige rendering van haar, en verbeterde oog- en huidshaders.

De game bevat meer Icons dan ooit tevoren, inclusief Pastor Maldonado, Jamie Chadwick, James Hunt (exclusief beschikbaar in de F1 24 Champions Edition) en Juan Pablo Montoya.

Codemasters heeft geliefde circuits, waaronder Silverstone en Circuit de Spa-Francorchamps, opnieuw vormgegeven zodat deze nog accurater worden gepresenteerd in de game. Tevens zijn er updates doorgevoerd op het Lusail International Circuit en het Jeddah Corniche Circuit om deze nog sterker overeen te laten komen met hun echte tegenhangers.

De derde Deep Dive-video kan hier worden bekeken. Lees hier meer over de nieuwe features in F1 24.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx