DLSS 3 versnelt prestaties in Senua’s Saga: Hellblade II en Serum

thumbnail

Zet je schrap want Senua’s Saga: Hellblade II komt de gamewereld binnen met day-one ondersteuning voor DLSS 3 en Reflex, wat betekent dat GeForce RTX-gamers zich in de strijd kunnen storten met een betrouwbare, volledige ervaring en verminderde system latency.

Bereid je voor op Serum, een adrenalinerijk, verhaalgedreven avontuur dat op 23 mei wordt gelanceerd. Serum belooft een spannende reis door een besmette wereld vol samenzwering en gevaar, waar GeForce RTX-gebruikers niets minder dan excellentie kunnen verwachten tijdens het ontdekken van de geheimen van de game met DLSS 3, DLAA en Reflex verbeteringen.

Verder introduceert de nieuwste update voor Star Citizen DLSS 2 Super Resolution, waarmee de gameplay-ervaring wordt verrijkt met verbeterde framerates in GPU-gelimiteerde scenario’s. En bereid je voor op een nieuw maritiem avontuur met Ships At Sea, dat op 23 mei wordt gelanceerd. Deze next-gen scheepssimulatie wordt ondersteund door DLSS 2-ondersteuning voor geoptimaliseerde prestaties.

Voor degenen die achter een ander soort stuur willen kruipen, moet je EA SPORTS F1 24 checken als deze op 28 mei uitkomt. De game zit boordevol RTX-technologie: DLSS 3, DLAA, Reflex en ray tracing. Gebruik die extra frames en die extra reactiesnelheid om de concurrentie voor te blijven in de race van je leven en geniet van de schoonheid van de game terwijl je naar ze zwaait vanaf de winnaarscirkel.

Als je meer een ontdekkingsreiziger bent, kunnen spelers de verlaten wereld van Solaris-3 ontdekken in Wuthering Waves, dat op 22 mei wordt gelanceerd. De langverwachte titel bevat snelle gevechten en meeslepende gameplay, die nog wordt verbeterd door DLSS 2-ondersteuning voor GeForce RTX-gebruikers.

En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, lanceert Ubisoft’s langverwachte arena shooter XDefiant vandaag met Reflex, dat de system latency met 58% verlaagt.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx