Boss Attack voor Prince of Persia: The Lost Crown is nu beschikbaar

thumbnail

De tweede gratis titelupdate voor Prince of Persia: The Lost Crown is nu beschikbaar op alle platformen. Deze tweede titelupdate, genaamd Boss Attack, nodigt spelers uit om iconische momenten op de berg Qaf te herleven met twee nieuwe Boss-uitdagingen van Artaban in The Haven en twee nieuwe outfits voor Sargon.

In de Boss Revenge-uitdaging nemen spelers het tegen elke eindbaas afzonderlijk op, met statistiekenborden om hun beste pogingen bij te houden. Als ze eenmaal opgewarmd zijn, gaan ze de Boss Rush-uitdaging aan door alle acht eindbazen achter elkaar te verslaan, waarbij ze tussen elk gevecht amuletten en Athra-pulsen verwisselen en hun gezondheid en drankjes in de gaten houden.

Deze update bevat ook de iconische Prince of Persia-outfit uit 2008 als een van de beloningen voor het voltooien van Boss Rush, samen met nieuwe manieren om snel over de kaart te reizen met behulp van Wak-wakbomen. De update is gratis voor elke speler die Prince of Persia: The Lost Crown al in zijn bezit heeft en er zijn nog meer updates onderweg.

Prince of Persia: The Lost Crown is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X | S, Xbox One, Amazon Luna, Windows pc via de Epic Games Store en de Ubisoft Store, en als onderdeel van Ubisoft+, Ubisofts abonnementsservice.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx