DLSS 3 komt naar Gray Zone Warfare

thumbnail

De groeiende bibliotheek van meer dan 500 games en toepassingen met RTX-technologieën wordt deze week nog een beetje groter. Eerder meldden we al dat games als Manor Lords en Oddsparks: An Automation Adventure deze week worden gelanceerd met toegang tot functies als DLSS 2 of 3, Reflex en DLAA, maar er is nog meer om te delen. Binnenkort lanceert Gray Zone Warfare, een meeslepende tactische FPS met een maximale focus op realisme en een van de 20 meestgewilde games op Steam, samen met DLSS 3 en Reflex. Vanaf de eerste dag zorgt DLSS 3 voor snellere prestaties, Reflex vermindert de systeemlatency met wel 50% voor responsievere gameplay en hardwareversnelde, ray-traced Unreal Engine 5 Lumen-verlichting verhoogt de grafische getrouwheid van de game nog verder.

Remnant II krijgt later vandaag zijn tweede van drie aangekondigde DLC-uitbreidingen. In The Forgotten Kingdom DLC kunnen spelers hun prestaties tot nieuwe hoogten opvoeren met DLSS 3. Over downloadbare content gesproken, Mortal Kombat 1 Season 5: Storms is ook beschikbaar met DLSS 2, waarmee je gevechten kunt gladstrijken zodat je elk bloederig detail kunt zien.

Vergeet niet dat er binnenkort nog meer DLSS-integraties komen voor een heleboel games. Kom regelmatig terug voor een overzicht van de volgende DLSS- en RTX-titels en bekijk hier de volledige lijst met meer dan 500 RTX-uitgebreide games en apps.

Je kunt hier meer lezen over het DLSS-nieuws van deze week.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  22 dagen geleden

  Hopelijk komt deze game Gray Zone Warfare
  Ook voor PS5 zou ik fijn vinden ik heb geen goede game PC meer verouderd

  Anoniem
  Gast
  Anoniem
  22 dagen geleden

  Hij komt niet naar PS5 is alleen PC steam en Xbox serie x


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx