Nintendo Switch Online brengt tweetal N64-klassiekers

thumbnail

Nintendo heeft bekend gemaakt dat het de volgende Nintendo 64-klassiekers uit heeft gebracht voor Nintendo Switch Online. Het gaat om een tweetal titels:

– Extreme-G
– Iggy’s Reckin’ Balls

In Extreme-G racen spelers op supersonische motorfietsen door futuristische circuits vol met loopings, scherpe bochten en andere obstakels. Het spel staat bekend om zijn hoge snelheden, intense actie en opwindende gameplay. Spelers kunnen hun voertuigen upgraden en verschillende wapens gebruiken om hun tegenstanders te verslaan terwijl ze racen naar de finishlijn.

Iggy’s Reckin’ Balls is een unieke en kleurrijke racegame die oorspronkelijk werd uitgebracht voor de Nintendo 64 in 1998. Het spel werd ontwikkeld door Iguana Entertainment en uitgegeven door Acclaim Entertainment. In Iggy’s Reckin’ Balls race je met bizarre, ballen-vormige voertuigen op snelle en uitdagende circuits, waarbij je obstakels moet ontwijken en power-ups moet verzamelen om je tegenstanders te verslaan. Het spel biedt ook een multiplayer-modus waarin je het tegen je vrienden kunt opnemen in opwindende races. Met zijn unieke gameplay en kleurrijke graphics wist Iggy’s Reckin’ Balls destijds de aandacht te trekken van gamers die op zoek waren naar iets anders in het racegenre.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx