DLC Gotham City Imposters nu verkrijgbaar

thumbnail

Warner Bros. Interactive Entertainment en DC Entertainment kondigen aan dat vandaag de gratis DLC voor Gotham City Impostors verkrijgbaar is in de Xbox LIVE Marketplace voor Xbox 360 video game en entertainment systeem van Microsoft. De content is binnenkort beschikbaar voor de PlayStation 3 computer entertainment systeem en Windows PC.

Het DLC pakket bevat:
• Matchmaking correcties: Tal van aanvullende correcties voor matchmaking zijn gemaakt, inclusief join-in-progress functionaliteit!

• Nieuwe mappen, wapens, gadgets en meer: De 25e Floor Map, de Kingmaker en Falcon Blade wapens, het Toxic Gas Support Item en een nieuwe Fun Fact zijn nu beschikbaar!
• Nieuwe kostuum keuzes: Verkleed je bedrieger als een worstelaar, een sukkel die gek is geworden en veel meer!

Gotham City Impostors is download only en beschikbaar voor Xbox 360 (1200 Microsoft Points), PlayStation 3 (€14,99) en Windows PC (€14,99).

Gotham City Impostors is een originele download-only first-person shooter waar maximaal 12 spelers strijden voor controle over een losgeslagen Gotham City dat wordt overspoeld door bedriegers, geïnspireerd door de DC Comics karakters Batman en The Joker. Vechten voor rechtvaardigheid of het creëren van chaos, spelers kunnen deelnemen aan een waanzinnig snelle en compleet onconventionele oorlogsvoering in de stad. Bij het behalen van succes gaan spelers door naar het volgende level en krijgen ze toegang tot een indrukwekkende reeks aan ‘customization’ opties. Fans kunnen nieuwe Bats en Jokerz Impostor kostuums vrijspelen en hun eigen specifieke uitrusting samenstellen uit een groot assortiment van traditionele en zelfgemaakte wapens, materialen en extra’s. Gadgets zoals de ‘Glider Rig’, ‘Grappling Hook’ en ‘Spring Boots’ geven gamers ongekende bewegingsvrijheid, terwijl items als de ‘Bear Trap’, ‘Boomerang’ en ‘Body Armor’ nieuwe tactische opties bieden. De game bevat kaarten en spelmodi die geïnspireerd zijn op de DC Comics’ Batman licentie.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box