Binary Domain nu verkrijgbaar in de winkels

thumbnail

SEGA® of America, Inc en SEGA® Europe Ltd. hebben vandaag aangekondigd dat de langverwachte teamshooter Binary Domain nu verkrijgbaar is via Europese verkoopkanalen. De Noord-Amerikaanse release volgt op 28 februari 2012.

Binary Domain is gecreëerd door Toshihiro Nagoshi, de man achter een aantal van de bekendste franchises van SEGA, waaronder de veelgeprezen Yakuza-serie. In dit spel storten spelers zich in een dynamische en intense strijd tegen een leger robots dat de toekomst van de mensheid bedreigt. Binary Domain speelt zich af in het Tokio van 2080 AD. De stad wordt gepolariseerd door armoede en het toenemende gebruik van technologie. In een wereld die is verwoest door extreme klimaatveranderingen wordt een strijd gevoerd om natuurlijke grondstoffen. Als een illegale robotmens, ook wel ‘hollow child’ genoemd, een Amerikaans roboticabedrijf aanvalt, verandert de wereld zoals de mensheid die kent voorgoed. Spelers besturen Dan Marshall, die deel uitmaakt van de geheime operaties van het R.U.S.T.-team, tijdens een cruciale missie waarin hij zich een weg door zowel de sloppenwijken van de vervallen benedenstad als pittoreske omgevingen in de bovenstad moet banen om te ontdekken wie deze hollow children maakt.

Het baanbrekende spraakgestuurde Consequences System van Binary Domain richt zich op de interactie tussen de speler en zijn of haar teamgenoten, waarbij beslissingen tijdens gesprekken direct invloed uitoefenen op het vertrouwen tussen jou en je teamleden. Binary Domain bevat tevens een mix van competitieve en coöperatieve multiplayermodi, die zijn verspreid over zeven speltypen, waaronder Free for All, Deathmatch, Domain Control en Operation. Daarnaast kun je kiezen uit vijf spelersklassen. Met een centraal staande, zich vertakkende verhaallijn, spraakherkenning tijdens gevechten/gesprekken en alle kenmerken van een AAA-shooter biedt Binary Domain met recht iets unieks binnen het genre.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x
  jeroen
  Wist je dat je ons ook kunt volgen op Facebook en YouTube? Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Je kunt als bezoeker anoniem, maar ook als lid reageren op artikelen. Dit soort berichten minder ontvangen? Word lid van onze website.
  Holler Box
  jeroen
  Wist je dat? Als lid van Evilgamerz kun je automatisch prijzen en rewards winnen! Meld je dus snel aan!
  Holler Box