DEATHLOOP is vanaf nu beschikbaar voor PlayStation 5 en PC

thumbnail

DEATHLOOP, de innovatieve first-person shooter van Arkane Lyon, de veelgeprezen studio achter de bekroonde Dishonored-serie, is nu wereldwijd beschikbaar, exclusief op console voor PlayStation 5 (PS5) en PC. DEATHLOOP profiteert van de kracht van de PS5 met verbluffende beelden en snelle laadtijden met de ultrasnelle SSD, terwijl de DualSense-controller de geluiden en sensaties van Blackreef binnen handbereik brengt.

Bekijk de DEATHLOOP-lanceringstrailer met een nieuwe track, “Pitch Black”, van Sencit met Lady Blackbird:

“Namens het hele DEATHLOOP-team in Arkane Lyon en Bethesda hopen we dat je een fantastische tijd hebt met het spelen van de game en dat je met ons meedoet om de liefde te vieren die we erin hebben gestopt”, zegt Dinga Bakaba, Game Director bij DEATHLOOP. “DEATHLOOP is iets heel nieuws uit Arkane Lyon, en we hebben ons toegewijd aan het creëren van een onvergetelijke ervaring die we nog nooit eerder hebben gecreëerd.”

In de boeiende moordpuzzel van DEATHLOOP kruipen spelers in de huid van Colt, die aan geheugenverlies lijdt en vastzit op het tijdgesloten eiland Blackreef. Door aanwijzingen samen te voegen, ontdekken spelers hoe ze de perfecte loop voor moorden kunnen voltooien, waarbij ze op één dag acht ‘Visionaries’ moeten elimineren. Spelers kunnen ook in de multiplayer-modus van de game springen als Julianna – een rivaliserende huurmoordenaar en Colt’s aartsvijand – om de loop te beschermen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx