De nieuwe Hellfire Laharback is nu beschikbaar in WILD HEARTS

thumbnail

 EA Originals en KOEI TECMO hebben vandaag de eerste content-update voor de AAA-hunting game WILD HEARTS uitgebracht. Deze update is nu gratis beschikbaar voor PlayStation 5, Xbox Series X|S en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store.

Spelers krijgen met de update toegang tot een van de moeilijkste uitdagingen tot nu toe. De nieuwe volatile Kemono – een aapachtig beest genaamd Hellfire Laharback – is verschenen op het Natsukodachi Isle. Dit reusachtige beest is sterker en onvoorspelbaarder dan ooit tevoren. Jagers moeten het inferno doven om de rust op het eiland te herstellen. Zodra de eerste jacht is voltooid, laat de Hellfire Laharback een talisman vallen met een nieuwe Infernal Blow-vaardigheid. Hierdoor krijgen spelers de kans om hun prooien in brand te steken en de kracht van aanvallen tegen deze in brand gestoken Kemono te vergroten.

De jacht is pas net begonnen! WILD HEARTS-spelers kunnen uitkijken naar de tweede content-update op 24 maart. Deze update introduceert een nieuwe wolfachtige Grimstalker, die verwant is aan de angstaanjagende Deathstalker, evenals nieuwe pantsers, wapenvarianten en nog veel meer. Bovendien kunnen jagers nog meer nieuwe Kemono in Azuma verwachten, waaronder de gloednieuwe Murakumo, die in april zijn opwachting maakt. Houd het nieuws de komende dagen in de gaten voor meer informatie.

WILD HEARTS is nu verkrijgbaar voor PlayStation 5 en Xbox Series X|S tegen een adviesprijs van € 79,99 en pc via de EA app, Steam en Epic Game Store tegen een adviesprijs van € 69,99.

Neem hier een kijkje voor de meest recente Patch Notes. Bezoek de officiële website voor meer informatie of volg WILD HEARTS op Twitter, YouTube en Instagram om op de hoogte te blijven van de nieuwste updates.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx