De gameplay trailer voor DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken

thumbnail

Vandaag heeft Outright Games, de grootste producent van kindvriendelijk, interactief entertainment, in samenwerking met Universal Games een nieuwe gameplay trailer uitgebracht voor DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken. Dit actie-avonturenspel komt op 23 september uit voor consoles, Stadia en pc.

De trailer belooft ons mee te nemen op een spannend avontuur doorheen de verschillende rijken van de verborgen wereld zoals het schemerrijk van de Donkere Vallei en de kristallen grot in het Rijk van de Koning. We komen ook meer te weten over de vier unieke draken, hun krachten en vaardigheden en de machtige schurken tegen wie ze het zullen opnemen.

Volg Donder, Ploeghoorn, Veren en Wu & Wei in hun strijd en gebruik ijs, stoom of één van hun andere ongelooflijke krachten tegen de drakenbazen zoals Foutenscheurder die terugvecht met zijn laaiende vuurstroom!

Het spel werd geïnspireerd door de DreamWorks Animation original-reeks DreamWorks Draken: De negen rijken en laat spelers als één van de nieuwe generatie draken vliegen, zweven en duiken doorheen de verschillende rijken op een fantastisch avontuur om Donders familie en alle draken te redden. Ervaren spelers kunnen hun vaardigheden op de proef stellen in de ‘Challenge-Modus’ waarin ze levels opnieuw kunnen spelen op steeds moeilijkere niveaus.

Om de release van het spel te vieren, voegt Outright Games een exclusief boekje van 40 pagina’s toe aan fysieke exemplaren voor enkele platformen*. Het boekje vertelt fans over wat er gebeurde vanaf de afloop van de Hoe Tem Je Een Draak-films, 1.300 jaar geleden, tot de nieuwe reeks. Fans leren ook meer over de rijken, hoe ze ontstonden en ontdekken leuke weetjes over de personages!

DreamWorks Draken: Legenden van de negen Rijken komt uit op 23 september voor Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation 4, PlayStation 5, Nintendo Switch, Stadia en pc.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx