Tactics Ogre: Reborn komt op 11 november naar Playstation, Switch en pc

thumbnail

SQUARE ENIX maakt bekend dat Tactics Ogre: Reborn, een nieuwe versie van de geliefde tactische RPG, op 11 november 2022 verschijnt voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc. De game is nu beschikbaar voor pre-orders op alle platformen.

Tactics Ogre: Reborn biedt vernieuwde, high-definition graphics, bijgewerkte vechtsystemen en verbeterd geluid, inclusief volledig ingesproken cutscenes (Engels en Japans), nieuwe geluidseffecten en opnieuw opgenomen achtergrondmuziek van componist Hitoshi Sakimoto, voor een ervaring waar zowel de oude Tactics Ogre-fans als een nieuwe generatie gamers van zullen genieten.

Bekijk hier de Tactics Ogre: Reborn Announcement-trailer

Tactics Ogre: Reborn speelt zich af op de Valeriaanse eilanden, parels van de Obero-zee. Na vele jaren van oorlog stond eindelijk iemand op om de strijd te beëindigen: Dorgalua Oberyth. Deze zogenaamde “Dynast-King” bracht voor een halve eeuw vrede en voorspoed naar Valeria. Na zijn dood begon echter een burgeroorlog tussen drie partijen die het bloed rijkelijk liet vloeien op de eilanden van Valeria. In Tactics Ogre: Reborn volgen spelers het verhaal van een jongeman genaamd Denam Pavel, die in het midden van de bloederige strijd zit gevangen. Hoewel hij een weg naar vrijheid en gerechtigheid zoekt, zullen spelers snel ontdekken dat zelfs de nobelste doelen onmogelijk moeilijke keuzes met zich meebrengen.

Dit klassieke RPG-avontuur heeft een nieuwe vorm gekregen om spelers als nooit eerder mee te voeren in de wereld en intriges van Tactics Ogre. In Tactics Ogre: Reborn voeren spelers het bevel over een team eenheden die ze strategisch over het slagveld kunnen verplaatsen om met het turn-based vechtsysteem hun vijanden te overwinnen. In de loop van het avontuur kunnen spelers extra teamleden rekruteren, experimenteren met verschillende klasses, wapens, magie en vaardigheden, en belangrijke beslissingen maken die op verschillende punten in het verhaal bepalen hoe de gebeurtenissen zich verder zullen ontvouwen.

De herboren game biedt onder andere de volgende vernieuwingen:

 • Prachtig geremasterde graphics die de bijzondere visuele stijl van het origineel versterken
 • Volledig ingesproken cutscenes in Engels en Japans
 • Door een orkest ingespeelde versie van de soundtrack
 • Diverse ‘quality of life’-updates, zoals:
  • Opnieuw ontworpen gevechtssysteem
  • Aangepast levelmanagementsysteem
  • Verbeterde AI
  • Vereenvoudigde en verbeterde interface

Tactics Ogre: Reborn is nu beschikbaar voor pre-orders als Standard Digital Edition voor PS5, PS4, Nintendo Switch en pc via STEAM en een Standard Physical Edition voor PS5, PS4 en Nintendo Switch. Een Digital Premium Edition is nu beschikbaar als pre-order voor PS5, PS4 en STEAM.

De Standard Digital Edition en de Digital Premium Edition bevatten de volgende content:

De Standard Digital Edition

 • Tactics Ogre: Reborn Standard Edition Game
  Iedereen die de Tactics Ogre: Reborn Standard Edition pre-ordert ontvangt een downloadcode voor de  Tactics Ogre: Reborn Digital Mini Soundtrack, met een selectie van drie songs van de Tactics Ogre: Reborn Original Soundtrack, stuk voor stuk composities van Hitoshi Sakimoto die live zijn opgenomen.

De Digital Premium Edition

 • Tactics Ogre: Reborn Standard Edition Game
 • Full Tactics Ogre: Reborn Original Soundtrack
  Iedereen die de Tactics Ogre: Reborn Digital Premium Edition pre-ordert ontvangt een downloadcode voor de Tactics Ogre (1995) Digital Mini Soundtrack*, met een selectie van tien chiptune-songs van de originele Tactics Ogre, die oorspronkelijk in 1995 verschenen. Deze originele chiptune-songs hebben een iets ander gevoel dan de opnieuw opgenomen livemuziek van Tactics Ogre: Reborn.

Tenslotte is de Tactics Ogre: Reborn Tarot Card Set nu beschikbaar voor pre-orders. Deze driedelige tarotkaartenset is alleen in Japan verkrijgbaar als onderdeel van de Collector’s Edition en bevat een tarotkaartendeck, een opbergzakje en een mat. Fans kunnen deze set exclusief bestellen in de Square Enix Store

Tactics Ogre: Reborn komt beschikbaar voor de PlayStation 5, PlayStation 4, Nintendo Switch en pc via STEAM.

 • 5 1 stem
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Griever
  Lid
  2328
  1 jaar geleden

  Deze ga ik alvast zeker halen,Want heb erg genoten van de eerder uitgekomen versie.


  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx