Storm augustus binnen op deze GFN Donderdag met 38 nieuwe games op GeForce NOW

thumbnail

Het is de eerste GFN Donderdag van de maand, dus je weet wat dat betekent! We droppen de lijst met nieuwe titels die in augustus naar de cloud komen, dus terwijl de zomervakanties beginnen af te lopen, trapt GeForce NOW de maand sterk af.

GFN-leden zullen het meeste uit hun augustus kunnen halen, vooral met de nieuwe releases met grote namen die naar de cloud komen: Saints Row en Rumbleverse. Deze twee behoren tot de 38 games die deze maand naar de GeForce NOW-bibliotheek komen.

En met de mogelijkheid om te streamen vanaf Macs, of in volledige pc-kwaliteit op mobiele en andere door GFN-ondersteunde apparaten, kunnen leden tijdens de laatste weken van de zomervakantie blijven gamen, waar ze ook zijn.

Beschikbaar in augustus 
Naast Saints Row en Rumbleverse behoren nieuwe day-and-date games zoals Thymesia (nieuwe release op Steam, 18 aug.), Farthest Frontier (nieuwe release op Steam, 9 aug.), Scathe (nieuwe release op Steam en de Epic Games Store, 31 aug.) en meer tot de 38 games die binnenkort beschikbaar zullen zijn om te streamen op GeForce NOW.
Speel vandaag nieuwe games 
RTX 3080– en Priority-leden kunnen titels als Retreat to Enen spelen met RTX ON-ondersteuning voor prachtige, filmische graphics, maar ook streamen in 4K-resolutie met 60 frames per seconde of 1440p met 120 FPS op pc en Mac native apps. Bekijk alle 13 games die vandaag klaar staan om te spelen:

Zeg gedag tegen juli
Naast de spellen die in juli werden aangekondigd, kwamen er in de loop van de maand nog eens 13 bij:

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx