‘Cyberpunk 2077’ heeft vandaag een NVIDIA DLSS 3-upgrade gekregen

thumbnail

Cyberpunk 2077 wordt bij elke patch beter en de patch van vandaag voegt NVIDIA DLSS 3 toe, de volgende revolutie in neurale graphics. Dankzij DLSS 3 kunnen GeForce Gamers Cyberpunk 2077 ervaren met elke instelling en ray traced opties maximaal benut voor de beste beeldkwaliteit, en de prestaties zijn geweldig.

Met realistische schaduwen en belichting en de extra prestaties van NVIDIA DLSS 3 kan geen enkel ander platform tippen aan de Cyberpunk 2077-ervaring op een GeForce RTX-pc.

Cyberpunk 2077 is uitgegroeid tot de benchmarkgame voor een nieuwe generatie gamers die zich afvraagt: “Maar kan het Cyberpunk draaien? Cyberpunk 2077 moet worden opgenomen in elke benchmark die wordt gebruikt om GPU’s te testen en moet worden getest om de beste ervaring te leveren – elke instelling en ray traced opties gemaximaliseerd en DLSS 3 ingeschakeld.

DLSS is altijd aan het bijleren, nieuwe verbeteringen in Cyberpunk 2077
De nieuwe patch levert verbeteringen, waaronder AI-netwerkverbeteringen voor DLSS Frame Generation die beter gebruik maken van de gegevens van de game engine, waardoor de stabiliteit van de UI en de beeldkwaliteit tijdens snelle bewegingen worden verbeterd. Bekijk een voorbeeld in deze video.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx