Destiny 2: Lightfall-trailer toont nieuwe Exotic loot

thumbnail

Bungie heeft vandaag een nieuwe trailer van Destiny 2: Lightfall uitgebracht. De trailer toont nieuwe wapens en armor die spelers in de aankomende uitbreiding kunnen verkrijgen. Daarnaast toont de trailer zogenoemde ‘tangles’. Tangles zijn bundels met quantum strands. Spelers die de nieuwe subklasse Strand gebruiken, kunnen hiermee voorwerpen en wezens weven. Ook kunnen ze tangles inzetten voor wapengerelateerde doeleinden. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.

Details van de nieuwe wapens en armor die in de trailer worden getoond:

 • Final Warning – Deze Strand Sidearm schiet tracking-kogels die vijanden in de buurt opzoeken.
 • Deterministic Chaos – Een Void Machine Gun die vijanden ritmisch verzwakt terwijl hij schiet.
 • Winterbite – Een Stasis Exotic Glaive die vijanden bevriest door middel van ijsbollen. Vijanden worden hierdoor kwetsbaar voor een vervolgaanval.
 • Cyrtarachne’s Façade – Deze Exotic helm geeft extra bescherming. Hunters krijgen namelijk armor en flinch resistance wanneer zij de grapple-actie gebruiken.
 • Abeyant Leap – Wanneer Titans hun barricade gebruiken met deze Exotic leg armor, spawnen er zoekende projectielen en geeft het de drager armor.
 • Swarmers – Met deze nieuwe Exotic leg armor kunnen Warlocks een Threadling creëren die vijanden infecteert en aanvalt wanneer ze tangles vernietigen.

De trailer toont ook de Quicksilver Storm catalyst-upgrade. Hiermee creëren de granaatkogels van de Exotic Auto Rifle tangles die naar vijanden kunnen worden gegooid. Quicksilver Storm is nu beschikbaar voor alle Guardians die Lightfall pre-orderen.

Spelers kunnen momenteel met Season of the Seraph en Moments of Triumph aan de slag om zich voor te bereiden op het volgende hoofdstuk in de Light and Darkness-saga. Destiny 2: Lightfall lanceert op 28 februari 2023.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx