Critical Hit Games en PLAION presenteren Nobody Wants to Die

thumbnail

Critical Hit Games and PLAION maken met veel plezier bekend dat Nobody Wants to Die later dit jaar verschijnt voor Xbox Series X|S, PlayStation 5 en pc. Deze sci-fi game verplaatst spelers naar een dystopisch New York City, waar ze een interactief, duister verhaal beleven dat de gevaren van onsterfelijkheid en transhumanisme verkent.

Nobody Wants to Die is een innovatieve ervaring die plaatsvindt in een futuristische versie van New York City. De game biedt spelers een bijzondere visuele ervaring en intrigerend plot, beide geïnspireerd door neo-noir-films. Als detective James Karra moet je plaatsen delict onderzoeken met tijdsmanipulatie en geavanceerde technologie om aanwijzingen te ontdekken en een moordenaar te ontmaskeren. Dit alles in een tijdperk waarin de dood geen zekerheid meer is.

De Poolse studio Critical Hit Games heeft de kracht van de Unreal Engine 5 gebruikt om de grenzen van storytelling op te zoeken. In hun eerste game combineert de studio realistische filmbeelden met een unieke verhalende ervaring om de speler een non-stop, meeslepende ervaring te bieden.

Over Nobody Wants to Die:
Dompel jezelf onder in de wereld van New York, 2329, waarin onsterfelijkheid binnen je bereik ligt – als je de prijs ervoor wilt betalen. Na een bijna-doodervaring neemt detective James Karra een ongewone zaak aan van zijn baas. De enige hulp die hij krijgt om deze zaak tot een goed einde te brengen, komt van de jonge politieagente Sara Kai. Terwijl ze samen jacht maken op een moordenaar, stuiten de twee op de duistere geheimen van de elite van de stad.

FEATURES

 • Welkom in het New York van 2329: Beleef een noir adventure in het futuristische New York City van 2329. In die tijd biedt technologie mensen het eeuwige leven, waarbij hun bewustzijn wordt opgeslagen in geheugenbanken of van het ene naar het andere lichaam wordt overgezet. Als je tenminste rijk genoeg bent om lid van deze dienst te kunnen worden.
 • Leid het onderzoek: Bekijk de wereld door de ogen van Mortality Department Detective James Karra en maak jacht op de seriemoordenaar die het op de elite-burgers van de stad heeft voorzien. Gebruik zijn time manipulation augmentation en andere geavanceerde technologie om de gebeurtenissen te reconstrueren die voorafgingen aan elke moord, en ontdek aanwijzingen die voeren naar de gruwelijke waarheid achter de moorden.
 • Beklemmende sfeer: Dompel jezelf onder in een dystopische toekomst en beleef een diepgaand, origineel en interactief detectiveverhaal dat de gevaren van transhumanisme en onsterfelijkheid verkent. In een wereld die wordt getekend door onsterfelijkheid en moreel verval, moet je als geharde detective de dunne lijn tussen goed en kwaad bewandelen.
 • Een aangrijpend verhalend avontuur: Nobody Wants to Die gebruikt de kracht van Unreal Engine 5 om de grenzen van storytelling op te verleggen, waarbij fotorealistische graphics worden gecombineerd met een unieke verhaalbeleving.

Nobody Wants to Die verschijnt in 2024 voor Xbox Series X|SPlayStation 5 en pc via Steam.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  1 Reactie
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  1
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx