Release van Crown Wars uitgesteld

thumbnail

Volgend op de sinds kort speelbare beta- en demoversies, en om de feedback van de community optimaal te kunnen benutten, is de releasedatum van Crown Wars: The Black Prince uitgesteld naar 23 mei 2024 voor pc, PlayStation 5 en Xbox Series X|S.

De extra ontwikkeltijd wordt gebruikt om verschillende elementen van de game te fine-tunen, en enkele verbeteringen toe te voegen waar spelers om gevraagd hebben. Dit alles voor de ontwikkeling van de best mogelijke gameplay, waar fans van turn-based tactics en strategy-games van zullen smullen. In afwachting van de definitieve versie, heeft NACON met plezier een nieuwe video uitgebracht over de organisatie van het Domain, de vesting waarin spelers hun missies voorbereiden.

Bekijk de “Domain Overview”-trailer

De speler erft de ruïnes van een vesting, die ze moeten herstellen, om er een welvarend landgoed van te maken. Dit zogenaamde ‘Domain’ is de uitvalsbasis waar spelers telkens hun strategie voor de komende strijd bepalen. Dit doen ze door het rekruteren en trainen van hun teams, het uitrusten van hun soldaten met de meest effectieve wapens, en het beheren van hun middelen. Vervolgens gaan spelers op pad om hun land te verdedigen tegen vijandelijke facties en tegen de Orde, een kwaadaardige sekte die het hele koninkrijk bedreigt. Door steeds weer te zegevieren, kunnen spelers de zeven hoofdgebouwen in hun domein steeds verder herbouwen en upgraden.

Crown Wars: The Black Prince is een turn-based tactics en strategy-game die zich afspeelt in een middeleeuwse setting met elementen uit dark fantasy, en dompelt spelers onder in de Honderdjarige Oorlog. Tijdens deze oorlog bestrijden verschillende koninklijke families elkaar in bloederige conflicten, met als inzet de kroon van het machtigste koninkrijk van het Westen. Daarnaast krijgen spelers te maken met de Orde, een occulte, kwaadaardige organisatie die het koninkrijk teistert met duistere krachten die de loop van de geschiedenis kunnen veranderen.

 • 0 0 stemmen
  Artikelbeoordeling
  Abonneer
  Abonneren op
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.

  0 Reacties
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties

  Naar boven
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx