Coolblue maakt wedstrijd van pre-orders PlayStation 5

thumbnail

In navolging op ons eerdere bericht gaat Coolblue haar 180 units van de PlayStation 5 middels een wedstrijd weg geven. Het gaat om een wedstrijd voor het plaatsen van een pre-order van de console. Als je dus wint, kun je de unit zelf bestellen via Coolblue. Hiervoor moet je wel een foto maken van een schoen met daarin een wortel of tekening en deze plaatsen via de app. Via de website lezen we dat men dan zal gaan kijken wie de winnaars zijn en een console kunnen bestellen. Men probeert hiermee te voorkomen dat de website bij het plaatsen van ongelimiteerde pre-orders down zal gaan. Op de site kunnen we lezen:

De PlayStation 5 staat op veel meer verlanglijstjes dan dat we voorraad hebben. Pre-order is natuurlijk kansloos. Dan gaan slimme kindertjes botjes maken of de hele dag F5’en… Veilen is ook niet eerlijk, want dan zijn ze alleen voor mensen die heel veel pepernootjes hebben. Daarom kan je bij ons gewoon ouderwets je schoen zetten. Sinterklaas kiest hieruit de blije kindertjes die een PlayStation 5 kunnen bestellen.

Alleen brave kinderen kunnen winnen

Wie zijn schoen zet via een bot, meerdere keren meedoet of nepgegevens achterlaat, moet wachten tot de PlayStation 6. Lees de spelregels goed door.

Zo zet je jouw schoen in de app

  1. Maak een foto van je schoen met een wortel of tekening erin.
  2. Download de Coolblue app om verder te gaan.
  3. Klik in de app op ‘zet je schoen’.
5 1 stem
Artikelbeoordeling
guest
Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
2 Reacties
oudste
nieuwste meest gestemd
Inline feedback
Bekijk alle reacties
michael90
Lid
80
5 dagen geleden

Niet gelukt hier, maar ja dat was te verwachten.


Naar boven
2
0
Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
()
x