Coolblue biedt weinig hoop voor pre-orders PlayStation 5

thumbnail

De PlayStation 5 console komt donderdag officieel uit. Coolblue is één van de weinigen die de PS5 nog bij de release aan zal bieden om direct te bestellen. Op de website heeft men inmiddels vermeld dat de voorraad niet hoopgevend is op dit moment. Via de Coolblue website lezen we dan ook dat op de 1000 mensen met interesse voor de console, er slechts 1 unit geleverd kan worden. Bijna niemand zal dus een PS5 gaan ontvangen. Via de klantenservice je console bestellen zal ook niet mogelijk zijn aankomende week. De pre-orders worden waarschijnlijk aankomende woensdag of donderdagmiddag open gezet voor de consumenten. De kans dat de Sint extra units kan leveren lijkt klein.

We hebben de definitieve voorraad aan PlayStation 5 doorgekregen. Helaas staat ‘ie op veel meer verlanglijstjes dan er voorraad beschikbaar is. Per 1000 geïnteresseerden krijgen we ongeveer 1 PlayStation. We kunnen dus bijna niemand blij maken met een nieuwe PlayStation 5, daar balen we enorm van. Daarom hebben we onze Madrileense aandeelhouder gevraagd of hij ons kan helpen.

 • 0 0 stem
  Artikelbeoordeling
  guest
  Vul je email-adres in. Dit veld is niet verplicht voor het plaatsen van een reactie.
  Vul hier een naam of nickname naar keuze in. Hiermee kun je zonder registratie reageren op Evilgamerz.
  2 Reacties
  oudste
  nieuwste meest gestemd
  Inline feedback
  Bekijk alle reacties
  Kont
  Lid
  653
  3 maanden geleden

  Tsja wat verwacht je dan? Je doet expres niet aan pre-orders en hebt straks als enige winkel nog een PS5 in de aanbieding. Natuurlijk komt dan iedereen nog op je af die op zoek is en niet succesvol is geweest bij de pre orders in september. Succes voor de mensen die het nog proberen bij Coolbue!


  Naar boven
  2
  0
  Klik hier om anoniem of als lid te reagerenx
  ()
  x